SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Var Gücümüzle Çalışacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi bünyesindeki Kadın Meclisi'nin genel kurul toplantısının yapıldığı, başanlığa PDR Uzmanı Nazire Dirikolu'nun getirildiği bildirildi.

Genel kurulla ilgili olarak Kent Konseyi'nin basın bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Meclisi olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda düzenlenen Genel Kurula Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Kent Konseyi Kadın Meclisinin Kentin her alanında faaliyet gösteren kadınları kucaklaması ve kentin gündemini belirlemesini gerektiğini belirtti.

Ailenin önemine vurgu yapan Yıldırım, toplumun yarısına yakınının kadınlardan oluştuğunu ve kadınların toplumları ayakta tutan temel dinamikler olduğunu, ailelerin de kadınların sahip çıkmasıyla ayakta kalabileceğini, bu manada kadınlara çok görevler düştüğünü, Kent Konseyi Genel Sekreterliği olarak kadınlardan gelecek olan projeleri destekleyeceklerini söyledi.

Yıldırım’ın konuşmasından sonra söz alan Aysel Çelikyay, 2004’ten bu güne kadar sosyal, kültürel sağlık, eğitim ve toplumsal hayatın her alanıyla ilgili birçok proje ve etkinlik gerçekleştirdiklerini, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek Kadın Meclisi Başkanlığı görevini bıraktığını söyledi.

Konuşmaların ardından Kadın Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Genel Kurulun onayına sunuldu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı PDR Uzmanı Nazire Dirikolu, yürütme kurulu ve Kadın Meclisi Çalışma Yönergesi Genel Kurul oyları ile kabul edildi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına seçilen PDR Uzmanı Nazire Dirikolu Genel Kurulda kendisini destekleyenlere teşekkür ederek “Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak el ele verip kentimizi her alanda en üst düzeyde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kadınlar ve erkeklerin toplumun en temel iki ayağı olduğuna işaret eden Dirikolu, toplumu yönetenlerin en temel görevi, sağlıklı bir toplum için bu iki ayağın beraber ve sağlıklı gelişmesini sağlamak olduğunu, bu sağlanmadığı taktirde toplum çok belirgin bir şekilde sakat bir yapıya bürüneceğini belirterek, çalışmalarının bu anlayış doğrultusunda sürdüreceklerini söyledi ve Aysel Çelikyay’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.
Yürütme Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.

• Nazire Dirikolu
• Saliha Bulut
• Zeynep Birtane Hadiç
• Aysel Tunç
• Alev Acar"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız