SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Var Gücümüzle Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:24:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Malatya Belediye Başkanı ve AKP büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Çakır esnaf gezilerine devam ettiler. 

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından düzenlenen esnaf gezisine Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi adayı Selahattin Gürkan ile parti il yöneticileri de katıldılar. Saray Mahallesi esnafını ziyaret eden AKP heyeti, esnaflarla görüşüp, vatandaşları dinledi. Esnaf ziyaretleri sırasında; 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirten Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yerel kalkınmaya 5 yıl önce başladığını, hayata geçirilen projelerle Malatya’nın bölgede marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Malatya’nın 5 yıllık sürede büyük bir değişime uğradığını vurgulayan Tüfenkci, “İnsanlarımız bunu görüyor ve yaşıyor. Yapılan hizmetlerle ilgili teşekkürler aldık. Büyükşehir süreciyle birlikte Malatya’nın her noktasına bu hizmetler kaliteli bir şekilde gidecek. Malatyalıların mutluğu bizim övünç kaynağımızdır” dedi.

Adayların büyük bir titizlik ve hassasiyetle yürütülen uzun bir çalışmanın ardından belirlendiğini vurgulayan Bülent Tüfenkçi, “Milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımızın katılımı ile Genel Merkezimizde organize edilen programla Malatya’mızın ilçe adayları belirlendi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçim Malatya için çok önem taşımaktadır. Sahada halkımızla beraber siz esnaflarımızın da desteği ile daha da arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler sizinle bir vücudu oluşturuyoruz. Bakın bizin ana ve yavru muhalefetten farkımız hizmetimiz dedik. Çok şükür gezdiğimiz her noktada halkımız Ak hizmetlerimizi takdir ediyor’’ diye konuştu.

Malatya’da yaşam kalitesinin artması için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, temiz bir çevre için standartların üstünde katı atık bertaraf tesisi kurduklarını, eski çöp sahasını rehabilite ederek çöpten enerji ürettiklerini, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını söyledi. Malatya’da kentsel dönüşümün başladığını vurgulayan Başkan Çakır, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Malatya bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kentsel Dönüşümün birinci etabı Kernek’te başladı. Proje kapsamında biz de Malatya Belediyesi olarak şuan bölgede yollarımızı açıyoruz. Yetkili firma konut ve sosyal alanların yapımına başladı. Büyükşehir süreciyle birlikte her alanda büyüyen bir Malatya ortaya çıkacak. Bütün proje ve planlarımız hazır. Halkımızın desteğiyle bunları bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Malatya’nın huzur kenti olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya’nın Büyükşehir statüsünü kazanmasından sonra kalkınmasının da hızlanacağını söyledi. AKP yerel yönetimlerinin Türkiye’nin her yerinde önemli işler yaptığını vurgulayan Gürkan, “Malatya’mız büyükşehire hazır. Süreç ile ilgili biz de hazırlıklarımızı yaptık. Geleceğin Malatya’sını oluştururken Büyükşehir belediyemizle birlikte çalışacağız. İnsanlarımızın refahı için gayret edeceğiz. Her gittiğimiz yerde bize karşı gösterilen ilgiden dolayı da vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız