SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Var Gücümüzle Çalışıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bazı meclis üyeleri ile birlikte Cezmi Kartay ve Necip Fazıl caddeleri, Mezarlık Yolu, Kuzey Kuşak Yolu ile TÖTM'deki konukevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Çakır'ın incelemelerine ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Şu an devam etmekte olan birçok çalışmamızı hızlı bir şekilde toparlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yapılan yatırım ve hizmetleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çakır, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte; Turgut Özal Tıp Merkezi yanında yapılmakta olan Konuk Evi, Cezmi Kartay Cadddesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Adliye Arkası, Mezarlık Yolu, Kuzey kuşak yolu, Turgut Özal Mahallesindeki çalışmaların yanı sıra Esenlik Şirketi tarafından kurulan kompozit taş üretim tesisini gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Başkan Çakır, “Hedefimiz; her alanda daha sorunsuz ve yaşanabilir bir Malatya’dır. Bunun için var gücümüzle çalışmaktayız” dedi.

Başkan Çakır, “Turgut Özal Tıp Merkezindeki hasta yakınlarının yararlanabilecekleri 4.500 metrekare kapalı alana sahip Konuk Evi’nin inşaatı hızla devam etmektedir. Her hangi bir aksilik çıkmadığı takdirde iki ay gibi bir sürede kaba inşaatının bitirilip teslim edilmesini bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra Zafer Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Cezmi Kartay Caddesi ile Adliye arkasında yapılan kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Başkan Çakır; “Yol düzenleme çalışmalarının tamamlandığı alanlarda ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapılmaktadır. Adliye arkası, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi ve Turgut Özal Mahallesindeki çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Necip Fazıl Kısakürek Caddesindeki bağlantı sokakları ve Cezmi Kartay Caddesindeki çalışmalar hızla devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Belediye Meclis Üyeleri, daha sonra Esenlik A.Ş tarafından kurulan Kompozit taş üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Kompozit taş üretiminin devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Şu anda bir makinemiz sürekli çalışmakta. İkinci makinemiz ise deneme üretimi yapmaktadır. Deneme süresi bittikten sonra ihtiyacımızın büyük bir kısmı karşılanmış olacak” dedi.

Kuzey Kuşak yolunda da incelemelerde bulunan Başkan Çakır, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte yapılan hizmetleri yerinde gezdik. Çalışmaların süresini, boyutunu değerlendirdik. Önümüzde iki ay gibi bir çalışma süresi bulunmakta bu süre zarfında, şu an devam etmekte olan birçok çalışmamızı hızlı bir şekilde toparlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız