SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Var Gücümüzle Çalışmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili aday adayı ve eski İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretiyle sürdürdü.

Akkurt'un ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili Aday adayı Emine Akkurt, Kapalı Çarşı esnafı ziyaret ederek sohbet edip sorunlarını dinledi.

Milletvekili aday adayı Emine Akkurt, Malatya esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledikten sonra Ak Parti’nin 13 yıllık icraatları hakkında bilgi verdi. Esnafın düşüncelerini ve fikirlerini çok benimsediklerini söyleyen Akkurt, “Bu şehrin en önemli dinamikleri esnaftır. Esnafı gelişen, kendisini yenileyen, gelişmelere açık olan, müşterisine itina ile davranan her esnaf bu kent için bir katma değerdir. Bize düşen görev ise esnafın önünü tıkayan kanalları açmak, gerek Türkiye gerekse dünya pazarına açılmasını sağlamaktır. Sorun ve sıkıntıları meclise taşıyarak çözüm üretmek vekillerin görevidir. Bizim bu konuda tecrübelerimiz mevcuttur. Esnafın siyasetçilerden beklentileri çoktur. Bu beklentileri gidermek, esnafa faydalı olmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Bunu sadece siyaset arenasında değil de bütün bir hayat akışında sağlamamız gerekir.” dedi.

Yeni anayasa hakkında da konuşan Akkurt, “Yeni anayasa Türkiye için son derece önemlidir. Zira biz Yeni Anayasa derken sivil anayasadan bahsediyoruz. Halkın onaylayacağı bir anayasa olacak. Halkın hem ekonomik, hem sosyal hem kültürel yönden önünün açılacağı bir Anayasa olacağını düşünüyorum.” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız