SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Var Gücümüzle Çalıştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Çöşnük Mahallesi'nde toplantı düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Mahalle toplantısında konuşan AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP'nin milletle birlikte kurulduğunu kaydederek, "AK Parti büyüdü, gelişti ve bugünlere geldi. AK Parti büyürken, sizlerde büyüdünüz. Ama bugün bu gelişmeyi ve büyümeyi hazmedemeyen bedbahtlar var. İçerimizde hainler var. Onlar sizlerin, bizlerin ve Başbakanımızın önünü kesmek istiyorlar. Ama sizlerin desteğiyle, Allah'ın yardımıyla hiçbirimizin önünü kesemeyecekler" dedi. 

"HASTANE PROBLEMİNİ EL ELE ÇÖZECEĞİZ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Türkiye'nin sağlık politikasında dünyada bir numara olduğu söyledi.

Devlet Hastanesi'nin durumun ne olacağıyla ilgili de vatandaşların kendilerine ulaştıklarını belirten Gürkan, "Vatandaşlarımız, "hastanemizi geri istiyoruz" algısı içerisinde bizlere talepte bulunuyorlar. Bir kere şunu söylemek gerekiyor; 300 binden fazla nüfusu olan bir ilçenin hastanesinin olmaması düşünülemez. Buraya muhakkak hastane yapılacak. Biz eski Malatya Devlet Hastanemiz ile ilgili konuyu gerekli yerlerle görüştük. Orada 5 dönümlük TOKİ'ye terk edilen bir yerin 40 doktorun yer alacağı poliklinik, pansuman, enjeksiyon iş ve işlemlerinin yürütülmesi ve acil vakalara müdahale edilmesi noktasında bir çalışmanın olacağı bize ifade edildi. Bununda seçimden önce başlatılması noktasında büyük bir gayret var. Hastanemizle ilgili problemi el ele verip çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

"30 MART'I HİZMET ODAKLI BİR SEÇİM OLARAK GÖRÜYORUZ"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Türkiye ve Malatya'nın çok önemli bir süreçten geçtiğine değinen Çakır, "Malatya için bu bir hizmet yarışıdır. 30 Mart'ı, hizmet odaklı bir seçim olarak görüyoruz. Biz bu anlayışla çalıştık. Bizlere vermiş olduğunuz görevi en iyi şekilde yerine getirdik" dedi.

Çakır, her bölgeye adil hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, Malatya'yı genel manada kalkındırmaya çalıştıklarını dile getirdi. 

AKP'nin hizmet odaklı bir parti olduğunu ifade eden Çakır, "Başbakanımız değerlerimize büyük önem veren, bizim gibi düşünüp, yaşayan ve halkına kendisini adamış büyük bir lider. Ama aynı zamanda da hizmetiyle seviliyor. Ülkesine yaptığı büyük reform, dönüşüm ve değişimle milletin gönlünde büyük bir yer edindi" diye konuştu. 

Çakır, Malatya'nın kalkınması ve gelişmesi için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, "Bizler, sizlere layık olabilmek için çalışıyoruz. Malatya'nın geleceğe taşınması için, Malatya'nın sosyal, kültürel ve sportif bir kent olabilmesi için var gücümüzle çalıştık" ifadelerini kullandı. 

"YENİ TÜRKİYE İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ"

İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart yerel seçimlerinin milletin iradesi açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

AKP'nin millet ile birlikte milletin iradesine sahip çıkmanın mücadelesini verdiğini belirterek, "Başbakanımız meydan meydan dolaşıyorsa, kapı kapı dolaşıyorsa, teşkilatlarımız kapı kapı dolaşıyorsa, kendi irademize sahip çıkmak içindir. Birileri bu iradeyi fesat etmek için, bu iradenin üzerine ipotek koymak için kasetlerle, montajlarla, tehditlerle birilerine ders vermek istiyorlar. Bilmiyorlar ki, AK Parti'nin sahibi bu millettir" ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, "Biz gücümüzü daima milletten alıyoruz" diyerek, şunları ifade etti: "Biz milletin iradesine sahip çıkarken, gücümüzü milletten alıyoruz. Biz, daima hizmet, daima millet diyoruz. Bundan sonrada demeye devam edeceğiz. Bizler laf üretmiyoruz. Birileri gelip, sizlere "ne yaptılar?" diyecek. Sizde onlara ne yaptıklarını sorun. Sizlerde geçmişte belediye başkanlığı yaptınız. İktidarlarda bulundunuz, ne yaptınız? Bizlere laf değil, icraat anlatsınlar" dedi. 

"BUGÜNE KADAR ÜSTESİNDEN GELMEDİĞİMİZ SORUN KALMADI"

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, sorun yumağı haline gelen Türkiye'yi, sorunlarını tüketmiş, insanlara hizmet eksenli faaliyetlerini sürdüren bir ülke konumuna getirdiklerini söyledi. 

Şahin, bugüne kadar bütün sorunların üstesinden geldiklerini belirterek, "Yaptığımız çalışmalardan rahatsız olanlarda var. Bu ülkede Kürdü, Türkü, Alevisi, Sünnisi bir araya gelmesin diye oyunlar oynuyorlar. Şuana kadar amaçları; Başbakanımızı yemek ve AK Parti'yi itibarsızlaştırmaktı. Ancak bunda başarılı olamadılar. Sizlerin bu büyük desteği olduğu sürece daha sefil duruma düşecekler. Onun için önümüzdeki süreç büyük önem taşıyor" diye konuştu.

"NEDEN AK PARTİ DİYORUZ?"

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK belediyeciliğin Malatya'da önemli hizmetler yaptığını kaydederek, "30 Mart'ta yerel seçime gidiyoruz. Ama Türkiye'deki seçimlere her defasında nifak sokmak isteyen, her defasında milletin egemenliğine karşı durmak isteyen insanlarla karşı karşıya kalıyoruz. O insanlarla karşı karşıya kalırken, milletimiz her zaman yanımızda yer alıyor. Ve o millet, 3 Kasım 2002 seçimlerinde nasıl tek başına AK Parti'yi iktidara getirdiyse, tam 12 yıldır Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Başbakanıysa, 30 Mart'ta da bunu bir kez daha tescilleyeceğiz" dedi. 

Çalık, Darendeli bir vatandaşın kendisine verdiği mektubu da okudu. Darendeli vatandaşın mektubu, Çöşnük Mahallesi sakinlerinden büyük alkış aldı. 

Darendeli vatandaşın mektubu:

"Neden AK Parti'ye oy veriyorum biliyor musunuz? Daha güçlü bir Türkiye için, istikrar için, ekonomik istikrar için, siyasi istikrar için AK Parti diyoruz. "Halka hizmet, Hakka hizmettir" dedikleri için AK Parti diyoruz. Mazlumların yanında olduğu için AK Parti diyoruz. Vereceğimiz her oy ile Başbakanımızı güçlendireceğimiz için AK Parti diyoruz. Şehit analarının gözyaşlarını dindirdiği için AK Parti diyoruz. Hedefte ve vizyonda büyük oldukları için AK Parti diyoruz. Verdikleri sözü tutukları için AK Parti diyoruz. Önlerine çıktıkları her türlü engelde dik durdukları için AK Parti diyoruz. Başörtüsü yasağını kaldırdıkları için AK Parti diyoruz. Karanlıkları aydınlattıkları için AK Parti diyoruz. Gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakmak için AK Parti diyoruz. 11 yıldır parlayan yıldızın sönmemesi için AK Parti diyoruz. Bu oynanan oyunların sandığa gömülmesi için AK Parti diyoruz. Bitmeyen şarkımız, 2023'e emin adımlarla yürümek için AK Parti diyoruz, Recep Tayyip Erdoğan diyoruz."

ENGELLİ DERNEKLERİNİ ZİYARET..

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın ve partililerle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şubesi ve Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti. 

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, ilk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, her fırsatta derneği ziyaret eden Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Koyun, Çakır'ın 2009 yılında göreve geldiğinde vermiş olduğu sözleri 5 yıllık süreçte yerine getirdiğini kaydederek, "Malatya'da engellilere yönelik güzel çalışmalara imza attı. Biz yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yılların birikimi olan sorunlara el attı" dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, zihinlerdeki dönüşümün her şeyden daha önemli olduğunu vurguladı.

Sağlıklı bakış açılarının, sorunların çözümünü kolaylaştıracağını ifade eden Çakır, "Hükümetimiz engelli ve dezavantajlı gruplarla ilgili güzel düzenlemeler yaptı" diye konuştu.

Çakır, Malatya'da engellilere yönelik önemli düzenlemeler yaptıklarına dikkat çekerek, "Engelli vatandaşlarımızın şehirdeki yaşamlarını rahatlatmak adına ciddi çalışmalar yaptık. İnşallah bu süreçte de yapacağımız çalışmalarla, engelli vatandaşlarımız hiçbir sorunla karşılaşmayacaklar. Bu anlamda Engelliler Sarayı projemiz var. 25 dönüm alan içerisine Engelliler Sarayımızı yapacağız. Burada engelli vatandaşlarımıza yönelik çok güzel sosyal ve kültürel faaliyetler olacak" dedi. 

Milletvekili Cemal Akın, AKP iktidarının engellilere yönelik önemli yasal düzenlemeler yaptıklarını dile getirdi.

Yapılan düzenlemeler ile engelli vatandaşların birçok sorununun çözüldüğünü ifade eden Akın, düzenlemelerin her geçen gün gelişerek devam ettiğini belirtti. 

"ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN ENGELLE KARŞILAŞMADIKLARI BİR ŞEHİR İNŞA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, daha sonra Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sadık Eratik, dernek için yer istedi. Eratik, Malatya'da görme engellilere yönelik güzel çalışmaların yapıldığını da dikkat çekti. 

Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, engelli derneklerinin yaptığı çalışmaların kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Çakır, engelli vatandaşlara yönelik güzel çalışmalar yaptıklarını kaydederek, AKP iktidarıyla birlikte gerek yasal düzenlemelerde gerekse de yerelde yapılan çalışmalarla, engelli vatandaşlara yönelik güzel gelişmeler sağlandığını belirtti. Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır'ın son durağı Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği oldu. 

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanı Şerif Büyükdaş, Malatya'nın büyükşehir olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Büyükdaş, Başkan Çakır'ın engellilere bakış açısını önemsediğini belirterek, "2009 yılında kurulduk ve bugüne kadar 118 madalya kazandık. Bu başarıların kazanılmasında Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın büyük destekleri oldu. Büyükşehir ile birlikte bu desteklerin artarak devam edeceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, engelli vatandaşların engelle karşılaşmadıkları bir şehir inşa etmeye çalıştıklarını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız