SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Var mıdır, Yok mudur?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:46
A- A+ PAYLAŞ

SP ve BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın milletvekili adayları Doğanşehir'de ziyaretlerde bulundu.

Çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"Gittikleri her yerde halkın teveccühü ile karşılaşan Milli İttifak’ın adaylarına, Doğanşehir’de de sevgi seli vardı. 

7 Haziran seçimlerinde geri sayım başlarken, BBP ve SP’nin oluşturduğu Milli İttifak adayları da gezilmedik yer bırakmıyor. Bu seçimde güçlerini birleştirerek Türkiye’yi saadete ulaştırmayı hedefleyen Milli İttifak adayları ve parti yöneticileri Doğanşehir İlçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak esnafı ziyaret eden adaylar, halkın sorunlarını yakından dinledi. Tüm esnafları tek tek dolaşan Milli İttifak adaylarına ilgi büyük olurken, adaylarda hem sohbet etti hem de tüm sorunlarının çözümünün 7 Haziran’da milli ittifaktan geçtiğini belirttiler.

İlçe merkezindeki ziyaretlerini tamamlayan adaylar ve partililer daha sonra Kurucuova Mahallesi’ne geçti. Burada da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Milli İttifak adaylar, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

İlk olarak söz alan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Kurucuova’nın her zaman milli görüş ve Erbakan Hocanın yanında olduğunu belirterek 7 Haziran’da da bu desteği yanlarında göreceklerinden hiç şüphelerinin olmadığını söyledi. Konuşmasında iktidarı eleştiren Asiltürk, “Şimdi sizlere soruyorum 12 yıl öncemi geçim sıkıntınız daha iyiydi yoksa bugün mü daha iyi. 12 yıl önce elektrikle su sularken daha mı az para ödüyordunuz bugün daha mı az para ödüyorsunuz. 12 yıl önce ürettiğiniz ürünü sattığınızda daha mı çok para kazanıyordunuz. Yoksa bugün mü daha çok para kazanıyorsunuz. 12 yıl önce bu ülkede ahlak ve maneviyat daha mı iyiydi yoksa şimdimi iyi” dedi.

Sonrasında söz alan Milli İttifak’ın 1.sıra adayı Saadet Partili Osman Cemali Marasalı’da ülkenin son dönemlerinde gündeminden düşmeyen yarası çözüm süreci vardı. AK Parti’nin 12 yıl önce halkın önüne çıkarak Kürt sorunu olduğunu söylediklerini ifade eden Marasalı, “Sonra döndüler 5 sene sonra Kürt sorunu yoktur dediler. 5 sene sonra yeniden var dediler. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımız noktayı koydu, ‘Kürt sorunu yoktur’ dedi. Şimdi var mıdır yok mudur kafa karışıklığı var. Elhamdülillah Milli Görüşte yok. Milli görüş 46 yıldan beridir diyor ki Türkiye’de ve bütün Müslüman ülkelerde ayrımı kaşıyan tek güç siyonizmin ta kendisidir. Siyonizmin çöküşü ile kurtlar kuzu ile beraber yaşayacaktır. Bugün bütün tavizleri vererek PKK’yı bitirdiğini varsaysan bile Güneydoğu’nun tamamını PKK’nın emrine amade etsen bile PKK biter KCK başlar. KCK biter başka bir örgüt çıkar.  Yeniden AB’min ABD’nin İsrail’in taşeronu olarak ortaya çıkarlar” dedi.

Marasalı, Milli Görüş Hükümetleri döneminde ülkede yapılanları da hatırlatarak halkın önünde 7 Haziran’da bir şans olduğunu belirterek Milli İttifak’ın iktidarı ile ülkenin feraha ve huzura ereceğini söyledi. 

Kurucuovalırda yaptıkları konuşmalarda geçim kaynaklarının büyük bölümünü oluşturan kayısının bu yılda sıkıntılı olduğunu belirterek yeterince destek görmediklerinden şikayetçi oldular. Alternatif ürün noktasında da destek verilmediğini belirten köylüler, Milli İttifak’a güvendiklerini söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız