SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"VAR'ı da Hakemleri de Rakipleri de Yeneceğiz"

0
Güncellendi - 2018-09-20 00:17:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar, "Biz 'VAR'ı da yeneceğiz, hakemleri de yeneceğiz, rakiplerimizi de yeneceğiz ve alabileceğimiz en yüksek puanları alıp inşallah Malatyaspor'umuzu iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor ligin beşinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş maçının 52. dakikasında siyah beyazlı takımın savunma oyuncusu Pepe'nin yükselerek ağlara gönderdiği golle ilgili Sadık Çiftpınar, pozisyonun öncesinde faul olduğunu ifade etti. Çiftpınar, "Biz 'VAR'ı da, hakemleri de, rakiplerimizi de yeneceğiz" diyerek tepki gösterdi.

"BEŞİKTAŞ KARŞISINDA EN İYİ FUTBOLU OYNADIK AMA OLMADI"

Yeni sezona iyi başladıklarını ifade eden Çiftpınar, "Lige iyi bir başlangıç yaptık. İlk 3 karşılaşmada 7 puan topladık. Dördüncü maçta gerçekten fikstüre baktığınızda belki de kazandığınız maç Konya maçıydı. Orada da bir kaza oldu diyebiliriz. Gerçekten o gün takım olarak aslında istiyorduk, zihinsel olarak istiyorduk ama belki de vücutlar gitmiyordu, olmadı. Bunun telafisi için biz Beşiktaş maçına gittik. Orada da iyi mücadele ettik. Şimdi içeride de onu konuştuk gerçekten bence ilk 5 maça baktığınız zaman hem mücadele anlamında özellikle golü yedikten sonra ofansif anlamda da gerçekten başlangıçtan beri en iyi futbolumuzu oynadık diyebiliriz. Ama işte büyük takıma karşı oynuyorsunuz. Yaptığınız en ufak hatayı değerlendiriyorlar. Bence yediğimiz ilk golde faul vardı. Zaten ülkemizde üst düzey hakemlik yapmış hocalarımız Erman Toroğlu, Mustafa Çulcu ve Bünyamin Gezer hocamız incelediler ve net bir şekilde faul olduğunu söylediler" diye konuştu.

"HAYA YAPMAYACAĞIZ"

Yaptıkları hatalardan ders çıkaracaklarını dile getiren Çiftpınar, "Pepe'nin attığı gol öncesi faul vardı. Bu kameralı sistemde bile bu görünmüyorsa artık söylenecek çok fazla bir şey yok. Aynı golü biz orada atmış olsak belki defalarca izlenip iptal edilecekti gol. Bize denk geliyor nedense. Çok fazlada konuşmaya gerek yok. Biz hatalar yapmayacağız. Yaptığımız hatalardan ders çıkaracağız ve buradaki Rize maçına en iyi şekilde hazırlanıp inşallah taraftarlarımızın gönlünü almayı istiyoruz bu maçta" dedi.

"RİZE MAÇINDA GALİBİYET ALIP, TARAFTARIMIZI SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş maçında pozisyon ürettiklerini kaydeden savunma oyuncusu Çiftpınar, şunları söyledi:

"Khalid arkadaşımızın belki 3-4 tane net pozisyonu var. 2 kafa vuruşu var, 1 tane karşı karşıya kaçırdı, golden önceki pozisyonda yine karşı karşıya vuruyor kaleci çıkarıyor. Aslında biraz daha konsantre olursak bence pozisyon üretmede de sıkıntı yok. Vodafone Arena'da 5 tane pozisyona girmişsin baktığın zaman ama sonuçta bahanelerin arkasında sığınmak bizim işimiz değil.        Biz daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz, girdiğimiz pozisyonları pozisyonları daha iyi değerlendireceğiz, savunmada yaptığımız hataları minimuma indirip inşallah Rize maçında güzel bir galibiyet alıp burada taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz."

"VAR'I DA, HAKEMLERİ DE, RAKİPLERİ DE YENECEĞİZ"

Bir gazetecinin 'VAR' uygulamasının bazı takımlarına var, küçük takımlara yok gibi mi?' sorusuna Çiftpınar, "Bu konuyla ilgili çok fazla da konuşmak istemiyorum. Sonuçta bizim işimiz bu değil ama bizde emek veriyoruz. O gün maçtan sonra yayıncı kurulaşa da söyledim. Tamam, Beşiktaş'ta büyük kulüp, Fenerbahçe'de, Galatasaray'da, Trabzonspor'da onlara zaten saygımız sonsuz. Ülkemizi Avrupa'da temsil ediyorlar ama bizde burada ekmek kazanıyoruz. Bizde çoluğumuza çocuğumuza rızık götürüyoruz. Orada çok iyi mücadeleler verirken ikinci dakikada göz göre göre hakeme ben yalvardım resmen. Hocam dedim 'yine pozisyonu izle' dedim, 'yine gol ver ama izle' Halil hocam dedim. Ben yemin ettim, bana orada arkada temas var. Futbolu bilen bir insan kafa topuna çıkarken, arkadan en ufak bir temasta futbolcunun bozulacağını ve o kafa topuna çıkamayacağını herkes bilir. İlginç bir şekilde 'VAR' başında olan hakem, ağabeylerimiz ney gördüyse veya ney hissetiler ise izlemelerine rağmen çünkü hakem bir süre bekledi hakem arkadaşımız. Onayı verdiler, söyleyecek çok fazla bir şey yok. Biz 'VAR'ı da yeneceğiz, hakemleri de yeneceğiz, rakiplerimizi de yeneceğiz ve alabileceğimiz en yüksek puanları alıp inşallah Malatyaspor'umuzu iyi yerlere getireceğiz" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Savas (5 yıl önce)
    Sadık bu oyunla ancak bal Ligi'nde oynarsin
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    dangır dungur konuşan arkadaşlar aslanlar gibi oynayan bir futbolcuya laf söylüyorsunuzya malatyalı olduğunuzdan şüphe duyuyorum.maç vardır stopere 50 top gelir hata yapmaz maç vardır stopere 150-200 top gelir mutlaka hata yapacak eleştirenler dersin mesleklerini mübarek dört dörtlük yapıyorlar sormak lazım izlemek lazım yaptığınız işi.bu çocuk başka takımda oynasa şimdi milli takımdaydı onuda bilin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil mısri 44 (5 yıl önce)metin isimli kullanıcı yorumuna
    Sadık gibi bir adama laf ediyorlar hata da yapsa gol de yedirse sadık bizim sadığımız. Yarın birgün sözleşmesi bitiyor bu yazılan çizilenlerden haberi yok mu sanıyorsunuz sırf böylelerin nankörlüğü yüzünden bile bu adam sözleşme uzatmaz. Sezon sonuda bedava büyük takıma gidince değere biner görürsün abim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Bu memlekette işine Sadık insanlar yaramıyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    fener maçında var a gerek kalmadan yendik. kayseride var dan golümüz iptal oldu. Beşiktaş maçında pepenin golü var a tescil edilebilirdi. yenilen 2.golde erkan ile beraber adeta atın da kurtulun der gibi defansı bıraktı sadık efendi Konya maçında var yoktu çünkü sahada kazanmak isteyen takım yoktu .!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan İnan (5 yıl önce)
    Yiğidim yapılan hareketi görünür kılacaksın,böyle durumlarda adam ittiyse atacaksın kendini.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık kardeşim sen bu takımın yarısı,Başkan Adil gevrekte diğer yarısıdır.başarılarının devamını temenni ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (5 yıl önce)
    Sadıkcığım Türkiyede Futbol niye gelişmiyor diyorlar Devletin Televizyonu bile senin söylediğin pozisyonu göstermiyor amma Medelin atılma pozisyonunu yarım saat gösteriyor.Hakemler 3 büyükleri kollama yarışındalar Milli takım antronörleri Anadoluyu gezip maç seyretmeden İstanbuldan Milli Takım oluşturuluyorsa diyecek bir şey yok Malatyanında fazla lobisi yok söylenecek çok söz var amma böyle gelmiş böyle gider kafana takma bu haftaki Rize maçında başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    VAR VAR SENDE VARSIN BU SEZON YEDİĞİMİZ GOLLARIN BİRÇOĞUNDA SENİM HATTAN VAR AYAKLA ÇIKARMAN GEREKEN TOPA KAFAYLA KAFAYLA MÜDAHALE ETMEN GEREKEN TOPA AYAKLA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUN SEN VE TEKNİK EKİP BUNLARI GÖRMÜYORSUNUZ ANTRENMANDA BU EKSİKLERİ ÇALIŞMAN LAZIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Sadık nasıl süper ligde oynuyor anlamadim her maç hata
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Sadık kardeşim, saç baş yolduruyorsun.Pozisyonları seyrediyorsun.Hoplayıp zıplıyorsun.Dokunsalar atıyorsun kendini.Bu yorumu yapacak en son futbolcusun.
    0
    0
    Yanıtla