SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Varlık Sebebimiz Bu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Malatya esnafı bölge illerine hitap eden bir yapıya sahip. Dolayısıyla Malatya Esnaf Odası ve esnaf kuruluşları diğer yerlere ve diğer illere göre hem yapı olarak daha güçlü ve hem de etki olarak daha güçlü” dedi. 

Vali Vasip Şahin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni (ESKKK) ziyaret etti. Vali Şahin’i MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren ve oda başkanları karşıladı. Ziyarette konuşan Vali Şahin, “Malatya esnafı bölge illerine hitap eden bir yapıya sahip. Dolayısıyla Malatya Esnaf Odası ve esnaf kuruluşları diğer yerlere ve diğer illere göre hem yapı olarak daha güçlü ve hem de etki olarak daha güçlü. Bu bakımdan Malatya’da temsil kabiliyeti de bu oranda güçlü bir şekilde işliyor. Başkanımız aynı zamanda TESK Yönetim Kurulu üyesi. Malatya bu anlamıyla hem gücünü temsil ediyor hem de aynı zamanda da köklü bir geleneğini temsil ediyor. Burada önemli bir meslek kuruluşu. Buraya Malatya esnafını daha iyi noktalara taşımayı konuşmaya geldik. Şu kadarını söyleyeyim, Malatya Esnaf Odası, diğer kurumlara ve yetkili kurumlara işi bırakmayacak kadar da kendi üyesini de denetim yapma gücüne ve cesaretine sahip. Bu çok yerde olmuyor. Malatya’da bunu zaman zaman yaşıyor ve şahit oluyoruz. Biz de yöneticiler olarak, esnafımızın sorunlarının çözümü için her zaman yanındayız. Herhangi bir sorun ve sıkıntı bize intikal ettiğinde çözme yolunda gayret edeceğiz. Varlık sebebimiz de bu” ifadelerini kullandı. 

MESOB Başkanı Şevket Keskin ziyaret için teşekkür ederek, “Sayın Valimizi geldiği illerden de sorduk, halkın içinde ve esnafa yakın. Halk ile devlet arasında bir köprü olma yapısı var. Malatya olarak şanslıyız. Malatya’yı tanıyan, esnafı tanıyan ve halkı tanıyan bir valiye sahibiz. Sayın Valimiz, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte önemli görevler üstelenecek ve Malatya’nın önünü açacak çalışmalarda bulunacağına inanıyoruz. Esnaf kuruluşları ve esnaf teşkilatı olarak Sayın Valimizin yanındayız. Malatya’nın, esnafın ve halkımızın çıkarı olan her şeyde Sayın Valimizin yanındayız. Esnafı tanıyan bir valiye sahip olmaktan dolayı mutluyuz. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

ESKKK Başkanı Ali Evren de, “Sayın Valimizin yapacağı tüm çalışmalarda esnaf camiası olarak yanındayız. Esnafın içinde bulunması bizleri sevindirmektedir” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız