SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vartolu' Bursa Antrenmanında

0
Güncellendi - 2018-02-16 16:08:18
'Vartolu' Bursa Antrenmanında
A- A+ PAYLAŞ

Çukur dizisinde 'Vartolu Sadettin' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Bursaspor’un Özlüce Tesisleri’nde yeşil-beyazlı oyuncularla birlikte antrenmana çıktı. Antrenmanda bir süre kaleye geçen Köstendil, kalecilikteki hünerlerini de sergiledi.

Küçük yaş kategorilerinde kaleci olarak Bursaspor’un formasını giyen Köstendil’i Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Pulat karşıladı. Pulat’ın davetini kırmayarak tesislere gelen Köstendil, kaleci antrenörü Cristian Mas eşliğinde kaleciler ile birlikte antrenman yaptı. Daha sonra müzeyi gezen Köstendil, küçük yaş kategorilerinde kazandığı kupayı müzede görünce çocukluk yıllarına gittiğini belirtti.

Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Pulat, Köstendil’e isminin yazılı olduğu ve tüm futbolcuların imzaladığı kaleci formasını hediye etti.

Çukur dizisinde ‘Vartolu Sadettin’ karakterini canlandıran Bursalı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Bursasporlu oyunculara Yeni Malatyaspor karşılaşmasında başarı dileğinde bulundu.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    sadece vayy be dedim. ilk gördüğümde haberi.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (6 yıl önce)
    adamlar da vizyon var bizde kim kaleye geçecek gani rüzgar şavata mı
    0
    0
    Yanıtla
  • :)
    0
    0
    Yanıtla