SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vasiyeti Üzerine

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Topçu Kurmay Albay Cumhur Koskos, vasiyeti üzerine memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinin Köseli köyünde son yolculuğuna uğurlandı. 
Malatya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Elazığ 8. Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Topçu Kurmay Albay Cumhur Koskos'un (48) cenazesi, memleketi Çarşamba ilçesinin Yeniköseli köyüne getirildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Kurmay Albay Koskos için baba ocağı olan Yeniköseli köyünde tören düzenlendi. Törene, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı, Tunceli Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, Amasya Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Akyürek, Milli Savunma Bakanlığı Personel Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Akkaya, Trabzon 48. Motorlu Piyade Tugayı Komutan Vekili Muhabere Kurmay Albay Faruk Kayadelen'nin yanı sıra Kurmay Albay Koskos'un ailesi ve yaklaşık bin kişi katıldı.
Albay'ın eşi Arzu Koskos (43) ve annesi Aysel Koskos (78), tören sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. Arzu Koskos, eşinin hastanede tedavi gördüğü sırada kendisine, "Ölürsem beni doğduğum köye gömün" dediğini belirterek, gözyaşı döktü. Albay Koskos'un cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi. 
Albay Cumhur Koskos'un tabutuna sarılı olan Türk bayrağını Vali Hüseyin Aksoy, öperek eşi Arzu Koskos'a verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız