SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatan İçin Canımızı Veririz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor taraftarı son günlerde Malatya’dan hareket eden şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik yapılan taşlı saldırıları kınamak için otobüs firmalarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ve beraberindeki yönetim kurulunun ziyaret ettiği otobüs firması çalışanları bu zor günlerde herkesin kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.

"MALATYA’DA VATANINI SEVEN İNSANLAR YAŞIYOR"

Beydağı Turizm firması çalışanı Muzaffer Atalan yaptığı açıklamada, bu saldırıların kendilerini rahatsız ettiğini, Malatya’nın vatanını, milletini seven insanların yaşadığı bir şehir olduğunu söyledi.

Atalan, "Bazı otobüslerimizin camları kırıldı. Biz bu olayları kimseye mal etmek istemiyoruz. Öyle zannediyoruz ki birkaç öfkeli genç yaptı bu saldırıları. Açıkçası Malatya şehrinin ne kadar vatansever, milliyetçi olduğunu herkes çok iyi bilir diye düşünürdük. Biz gerçekten bu olay karşısında üzüldük" dedi.

"BİZ BU VATAN İÇİN CANIMIZI VERİRİZ"

Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ise, “Yapılan bu saldırılardan gerçekten rahatsızlık duyduk” ifadelerini kullandı.

Soysal, “Firmalarımızı ziyarete geldik. Keşke oradaki kardeşlerimiz buradakilerin nasıl bayrağına sahip çıktığını görse. Otobüs firmalarımız araçlarına bayrak asarak güzel bir hassasiyet ortaya koyuyor. Malatya’nın ülkesini seven insanlarla dolu olduğunu gelip görebilirler. Malatya’mızın oradan bakılan gözle görülmediğini, gelip yakından bakmalarını tavsiye ederiz. Sonuçta biz de şehitlerimiz için yürüyüşler yapıyoruz. Biz bu vatan için canımızı veririz. Bu nedenle firmalarımızı ziyaret edip, Türk bayrağı hediye ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız