SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatan Nöbetine Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:21:39
A- A+ PAYLAŞ

İşçi Partisi Malatya İl Başkanı Arif Doğan, yaptığı basın açıklamasında, İskenderun'a getirilen Patriot füzelerine karşı barikat eylemine kendilerinin de katılacağını bildirdi.

Doğan, özetle şunları söyledi:

*21 Ocak Pazartesi günü İskenderun'a getirilecek olan patriotlar ABD'nin çıkarlarını korumak için gelmektedir. Bu girişim  Türkiye'nin bütünlüğünü ve bölgemizdeki barışı, huzuru tehdit etmektedir.

*İşçi Partisi, TGB ve ADD'nin de yer aldığı 26 örgüt 21 Ocak Pazartesi (yarın) İskenderun limanında bu hayasız girişime karşı barikat kuracaktır.

*Ülkemizi işgale gelen NATO Patriotlarına karşı "Vatan Nöbeti" tutmak üzere bugün İskenderun'a gidiyoruz. Tüm Malatyalıları İskenderun'a davet ediyoruz.

 *Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye NATO toprağıdır demesinin ardından, hızlı bir işgalci süreç yaşatılmaktadır. İşçi Partisi olarak bütün milli kuvvetleri NATO'ya ve AKP'ye karşı birleşmeye çağırıyoruz.

NATO, füzeleri, patriotları, özel kuvvetleriyle ülkemizin topraklarında mevzilenmiştir Ortadoğu'daki ABD savaş karargâhının merkezi oluşturulmuştur. Sayıları 1000 leri bulan NATO askerleri Malatya, Antep, Adana İzmir Urfa Kahramanmaraş’a ve Türkiye’nin neresine yerleşeceğine kendisi karar vermektedir. İstedikleri yere girip, çıkıyorlar.”

ABD emperyalizminin ülkemizi savaşa kışkırttığını, Türkiye'nin Suriye ve komşu devletlerle bir sıkıntısı olmadığı halde büyük belalarla karşı karşıya kalacağını kesindir   

ABD’nin Türkiye’yi bölme ve komşularıyla savaşa sürükleme planlarının parçası olarak Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’ya yerleştirilmek üzere ülkemize gönderilen Patriot füzeleri, 21 Ocak pazartesi günü yarın İskenderun limanına gelecektir. 

Bu füzelerin, Tayyip - Gül iktidarının açıklamalarında belirttikleri gibi Türkiye’nin güvenliği için değil, ABD’nin bölgemizi sürüklediği savaşın adımları olarak kendi üslerini korumak amacıyla getirildiği tüm kamuoyunun malumudur. 

Türkiye’nin bütünlüğünü ve bölgemizde huzur ve barışı tehdit eden bu girişime karşı sessiz kalmayacağız. 21 Ocak Pazartesi günü İskenderun limanı önünde, bu hayâsız girişime karşı barikat kuruyoruz. 

Malatya Kürecik'teki üs giden yollar il özel idare tarafında asfaltlanması için Malatyalıların bütçesinden para ayrılıyor. Birçok köy yollarımız halen stabize veya yolları çok kötü karla yollar kapalı aylardır. Ama NATO nun askeri rahat dağ başına çıksın diye yollar asfaltlanıyor. Olur iş değil hiçbir yurttaşın gönlü razı değil derhal bu yanlışta dönülmelidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız