SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş Açlıkla Karşı Karşıya"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkücü İşçiler Derneği olağan genel kurulu yapılarak,başkanlığa Vahap Murat yeniden seçildi. 

Akpınar’daki Ülkücü İşçiler Derneği’nin binasında yapılan genel kurulda Divan Başkanlığına Mehmet Ali Kaya yapıtı.

Genel kurulda tek liste ile yeniden aday olan Malatya Ülkücü işçiler Derneği Başkanı Vahap Murat, “Açlık sınırının 1200, yoksulluk sınırının ise 3300 lirayı aştığı şu ortamda asgari ücretlilerin tamamı ve emeklilerin en az yüzde 50 si açlık sınırının altında maaş almaktadır. Bu iktidar döneminde zengin daha çok zengin edilmiş, örgütsüz ve kayıt dışı çalışan kesimde hayli artış olmuştur. Yapılan ücret artışları enflasyonun çok gerisinde kalmış, vatandaşın alım gücü iyice düşmüş ve vatandaşlarımız açlıkla karşı karşıya bırakılmıştır. Bu süre zarfında kamuya ait tüm fabrikalar satılmış veya kapatılmıştır. Bu da beraberinde işsizlik getirmiş ve işsiz kalanların sayısında hayli artış olmuştur. Köylü maliyetleri karşılayamadığı için tarımda vaz geçmiş, tütün ve pancar ekimleri tarihe karışmıştır” dedi.

Vahap Murat başkanlığındaki Ülkücü İşçiler Derneği’nin yönetim kuruluna Ömer Doğan, Ahmet Güneş, İsmail Kaya, Kemal Asiltürk, Ahmet Kazgan, Nazir Özdemir, Bülent Öndeş Ahmet Kölük ve Şeref Demiray getirildi. Derneğin Denetim Kuruluna ise Mustafa Duran, Turgut Tutal ve Mustafa Soyer Süküt seçildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız