SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş AKP'den İş-Aş İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

AKP İletişim Merkezi (AKİM) Malatya Teşkilatı'na bir yılda bin 54 müracaat yapıldığı belirtildi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Teşkilatı Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Polat, 2003 yılından beri AKİM'in vatandaşlarla, parti ve hükümet arasında köprü görevi yaptığını belirterek, "Vatandaşlar, istek, görüş, öneri ve taleplerini bildiriyorlar, biz de ilgili birime iletiyoruz"dedi.

 

AKİM Malatya Merkezi'ne geçen yıl bin 54 başvuru yapıldığını, bin 49'una cevap verildiğini bildiren Polat, 2007'nin ilk ayında 322 başvuru geldiğini, 105'ine cevap verildiğini kaydetti.

 

Vatandaşların 444 2 544 numaralı ücretsiz telefona ve malatyaakim1502@hotmail.com adresine mail attıklarını bildiren Abdullah Polat, vatandaşların genelde, sosyal güvenlik hizmetleri kapsamında iş, gıda, kömür, barınacak yer, sağlık ve eğitim giderleri, burs, kadın ve özürlü hakları gibi konularda görüş ve taleplerini ilettiklerini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız