SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş Durakta, Otobüsler Sergide!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesindeki MOTAŞ şirketince sürdürülen şehiriçi otobüs yolcu taşımacılığını rahatlatmak için satın alınan 3 adet otobüsün "sergi" işlemi sürüyor.

MOTAŞ tarafından BMC firmasından toplam 420 bin YTL bedelle satın alınan, her biri 37 oturma ve 64 ayakta olmak üzere toplam 101 yolcu kapasiteli olan 3 otobüs, geçtiğimiz Çarşamba gecesi kente getirilmiş ve belediye önünde sergilenmeye başlanmıştı.

Belediye otobüslerinin yetersizliği sık sık yetkililer tarafından da gündeme getirilirken ve vatandaşlar, duraklarda uzun sürelerle otobüs beklerken; Yeşiltepe, Üniversite ve Temelli hatlarında çalıştırılacağı bildirilen 3 otobüsün, belediye binası önündeki sergisi devam ediyor. (Üstteki fotoğraf 25 Şubat Cumartesi günü 16.00'da çekildi)

Otobüslerin, yapılacak törenin ardından "işe başlayacağı" sanılıyor.

Bu arada satın alınan otobüsler; 74, 75 ve 76 numaralarını taşırken, Malatya Belediyesi otobüs parkındaki araçların çok büyük bir bölümü Mercedes marka. Bazı otobüsler de MAN marka. Son alınan otobüsler ise BMC şirketi ürünü..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız