SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vatandaş En İyi Kararı Verecek'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve 24.dönem Malatya milletvekili adayı Ömer Faruk Öz seçim gezilerine Yazıhan ilçesi ve bölgesinde sürdürdü. 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, Durucasu Belediye Başkanı Vahap Karaçay, Yazıhan AKP İlçe Başkanı Veysel Ateş, Durucasu AKP Belde Başkanı Hasan Basri Taşdelen Yazıhan İlçesi, Durucasu beldesi ve köylerde seçim gezilerini sürdürdüler. Seçim gezilerinde konuşan Öz, 12 Haziran 2011 seçiminde ya milletin iradesinin hakim olacağını, ya da derin güçlerin hakim olacağını vurgulayarak "Vatandaşlarımız en iyi kararı vereceğinden hiç şüphemiz yok" dedi. 
Milletvekili Ömer Faruk Öz açıklamalarında şu sözlere yer verdi: "Ülkemiz 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde önemli hizmetlere imza koydu. Birçok çalışmalarımız ise yargının engellemeleriyle karşı karşıya kaldı. Örneğin; başörtüsü meselesinde 411 milletvekilimizin oyu Anayasa Mahkemesi tarafından adeta yok sayıldı. 12 Haziran seçiminde milletimiz tek başına iktidara geldiğinde özellikle yargı alanında önemli reformları yeni anayasa düzenlemeleriyle halkımızın hizmetine koyacağız." 
Durucasu Belediye Başkanı Vahap Karaçay da Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün beldelerine yapılan hizmette her zaman destek verdiğini belirterek "Hizmette ayrım yapmayan Ömer Faruk Öz vekilimize olan sevgimiz ve desteğimiz her daim devam edecektir" dedi. 
Milletvekili Ömer Faruk Öz Durucasu Beldesindeki ziyaretten sonra Derinboğaz Köyü'nde Velioğlu aşireti tarafından verilen ve Dirijan aşiretinin de katıldığı öğlen yemeğine iştirak ederek, aşiret mensuplarının şahsına ve partisine gösterdiği desteğe teşekkür etti. 
Velioğlu aşireti adına kısa bir konuşma yapan Osman Gültekin, Milletvekili Ömer Faruk Öz ve misafirlere davetlerine iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek, bu tür organizasyonların her yıl geleneksel hale getirip devam ettireceklerini söyledi. 
Derinboğaz Köyü'nde Velioğulları'nın düzenlediği yemeğe Milletvekili Öz ve İl Başkanı Tüfekçi'nin yanı sıra AKP  Milletvekili Aday Adayı ve İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan da iştirak etti. 
İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan Milletvekili Ömer Faruk Öz ve beraberindekilerle Derinboğaz Köyü'nde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söyledi: 
"Milletvekilimiz Sayın Ömer Faruk Öz ve beraberindeki arkadaşlarla aynı ortamda bulunmanın sevincini yaşıyorum. Malatya'mızın kalkınması için hepimiz el birliğiyle çalışmalıyız. Yazıhan ve bölgesinde 14 köyde akraba ve yakınlarımız var. Bu davette de beni görmek istediler, ben de bu davete memnuniyetle katıldım. Burada hem kendiakrabalarımızla ve hem de aday arkadaşlarımızla buluştuk. Bir hasret giderdik. Burada kendimi ev sahibi gibi hissettim. Bundan dolayı da ayrıca memnun oldum. Ben de Osman Gültekin arkadaşımız gibi davete iştirak edenlere teşekkür ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız