SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş Görüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:02:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Vergi Denetim Kurulu Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat’ı ziyaret ederek yeni görevinden başarılar diledi.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Kendi ilinde hizmet veren ve görev yapan Mahmut Polat’ın Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı olarak atanmasından mutlu olduk. Kendileri bu kurumda yeni görev yapan bir isim değil. Daha öncede burada Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı” dedi.

Daha önceki dönemlerde vatandaşların vergi memurunun işyerine geldiğinde moral bozukluğu içine girdiğini, ancak bugün gelinen noktada bu durumun AKP tarafından değiştirilerek karşılıklı diyalogla sorunların çözüldüğünü söyleyen Milletvekili Şahin, kayıt dışı konusunda yaşanan çok ciddi sıkıntıların artık bugün yaşanmadığını belirtti. Şahin, vatandaşın artık vergilerin hizmet olarak geri döndüğünü gördüğünü ve bunun vergi toplamada önemli bir etken olduğunu kaydetti.

Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat ise şöyle konuştu:

“Vergi Müfettişleri Grup Başkanlığı olarak Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli ilerine bakıyoruz ve buradaki vergi incelemelerini biz yapıyoruz. Yaklaşık 1.5 ay önce görevime atandım. Kapılarımız herkese açık. Hukuk çerçevesi içerisinde herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız