SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş Herşeyin Farkında"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:56:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya’nın Doğanşehir ilçesi aylık danışma toplantısı Kurucaova beldesinde yapıldı. 

Toplantıya, AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Doğanşehir sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz, parti yöneticileri Murat Anıl Bozdağ, Ali Çavuş, Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Erkenek Belde Başkanı Rüstem Çatı, il encümeni Abdurrahman Doğan, belde belediye başkanları ve partililer katırlı.

AKP İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu yaptığı açılış konuşmasında, partilerinin 10 yıldır Türkiye ye nefes aldırdığını söyleyerek, “Doğanşehir’de çalışmalarımız meyvelerini vermiş ve partimiz Halkın Gözünde birinciliğini korumaktadır. Son meydana gelen olaylarda halkımız daha da uyanmış ve birlik beraberlik noktasında daha da birleştirici bir hal almıştır. Son olayların Ağaç Meselesi olamadığını herkes biliyor dış güçler bizleri parçalamak istemektedir" dedi.

AKP Malatya İl başkanı Bülent Tüfenkçi de yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarını sizler kurdunuz onun rotasını belirleyecekte yine silersiniz 9-10 gündür birleri tarafından sokak hareketleri yapılıyor. Bunlar sandıkta alamadıklarını sokaklarda almaya çalışıyorlar. Biz milletin sahiplenmesi ile iktidar olduk. O günlerde olağanüstü hallerle ülke idare ediliyordu, o günlerde sokağa çıkmak için 2911 sayılı yasaya göre mülki amirden izin almadan toplantı ve gösteri yapılamıyordu. Şimdi artık tamamen serbesttir. Bugün ise kamu düzenini bozmamak şartıyla, isteyen yürüyüş yapabiliyor, toplantı yapabiliyor, nerden nereye gelmişiz. Eskiden farklı dillerde konuşmak yasaktı. AK Parti hükümeti bunu kaldırdı. Kürtçe veya bir başka dille konuşmak yasakken AK Parti bunların önünü de açtı. Yabancı dil veya Kürtçe kursları yasakken şimdi serbest. İsteyen kurs açabiliyor. Arkadaşlar siyasette herkese yer var. AK Parti’nin icraatlarını anlatılmakla bitmez. Onun için söyleyecek sözü olan herkesin aramızda yeri var. Bu saflarda yer alabilir. Kaybeden belediyelerin başkanlarını dinleyin. Doğanşehir belediyesinin gelirine bir bakın ancak yapılan hizmete bakın. Doğanşehir de mutlaka AK Parti’nin kazanması lazım” diye konuştu.

“Türkiye’nin yıllardır baş belası olan terör meselesini de hükümetimiz çözmüştür. Demokrasilerde en önemli olan unsur sandıktır” diyen Bülent Tüfekçi, şunları kaydetti:

“Muhalefet her zaman sandıktan kaçtı sandıktan kaçan muhalefet sokak hareketleriyle insanların kamunun mallarına zarar verirken kendilerini haklı göstermeye çalışıyorlardı. Bunların haklılıkları kamu mallarına zarar vermek, 12 yaşında kağıt toplayan masum çocuğu köprüden atarak polise mal etmek, hainlik ve alçaklık.” 

Milletvekili Mustafa Şahin ise, “2002 yılında göreve geldiğimizde ki ülkenin haline bakın nerden nereye geldik şimdi biz yerelde genelde bakanlıklar düzeyinde olsun bu hizmetlerimizi yaptık. Biraz önce baktığımız zaman Erkenek tüneli yapılıyor. Göletler yapılıyor bunlar bitince o zaman göreceğiz. Vatandaşımız her şeyin farkında ve hizmetlerimizi görüyor. Bu ülkede bazı derin güçler var onlar ana muhalefeti parmaklarına takmış fıldır, fıldır oynatıyor. 31 mart 1908 cennet mekan Sultan Abdülhamit Han’ı al aşağı eden ittihat ve terakkilerin kalıntıları kırıntıları, dün 1960 yılında Menderes’i deviren kalıntıları bugün ortaya çıkmış ve Menderes ve Cumhurbaşkanı Özal’ı öldürenlerin aynı zihniyet oluğunu görüyoruz. Ana muhalefet şimdi iki yüzlülüğü oynuyorlar. Bunlar meydanlarda vatandaşlarımıza zarar verenlerle aynı safta saf tutarken mecliste de demokrat kimliği ile geçinenler insanların yaşam haklarını ellerinden alarak zarar verenler, bu gün 12 ağacın taşınmasına karşı çıkanlar, ne yazık ki 12 yaşındaki Ferdi'yi gözlerini kırpmadan vahşice ölüme atabiliyorlar. İşte bu zihniyet, belki Ferdi ölseydi üzerinde timsahın gözyaşlarını dökeceklerdi ve olayı polise mal edeceklerdi. Başbakanımızın dönüşünde görülen sayıları yüz binleri bulan insan selinin başbakanımızı karşılaması nedeniyle meydanlara dökülürken, insanların bir kişiye ya da cama kaldırıma zarar verdiğini gördünüz mü? İşte bu bizim büyüklüğümüz. O çapulcularında şimdi bakın.”

Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş da, Kurucaova’nın sıkıntılarının büyük bir kısmının aşıldığını belirterek, ”1,5 trilyon taşkın koruma projemiz onaylandı ve yapılıyor. 37 Kilometre kanalizasyon, 35 kilometre içme suyu, iki tane su deposu, iki fosseptik çukuru yaptık.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız