SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş İyi Biliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:40
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, muhalefet partilerine yönelik olarak yaptığı konuşmada, "Kötü göz, şom ağız, haksız yorum size, olgun karşılamak bize; bölmek size, bütünleştirmek bize" dedi. 

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet partilerine hitaben yaptığı konuşmada, "İktidarda olmuş olduğumuz süre içerisinde, bundan sonra öfke size, uysallık bize; güceniklik size, gönül almak bize; suçlamak size, katlanmak bize; yanılgı ve hor görmek size, hoş görmek bize; çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar size, adalet bize; kötü göz, şom ağız, haksız yorum size, olgun karşılamak bize; bölmek size, bütünleştirmek bize; üşengeçlik, küçük düşürmek, aşağılamak size, uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek, imar etmek, mamur etmek bize; IMF’den borç almak size, borcu ödemek yine bize düştü. Bununla beraber, KEY ödemelerinde, buna benzer birçok alanlarda yapmış olduklarımız meydanda. İnsanlarımızla alay etmek, 'bidon kafalı, göbeğini kaşıyan insan' demek sizlere, elbette ki halkımızın yanında durmak, haklının yanında durmak da bize olacak. Üstünlerin hukukunu savunmak size, hukukun üstünlüğünü savunmak bize; darbecilere destek sizden, bağımsız yargı karşısına çıkmak bizden. Ne kadar gülerseniz gülün, vatandaşımız bunu çok iyi bilmekte" şeklinde konuştu.

"Elbette ki bu gayretlerimiz neticesinde halkımızın bize olan teveccühü bugüne kadar hep artarak devam etti ise, bu tabii ki, derin güçlerle beraber onlara yaltakçılık eden, onlara destek veren bazı mihrakları da tamamen bu konuda kışkırtmakta, rahatsız etmekte. Ama biz kim ne derse desin elimizden geldiğince halkımızın ve haklının yanında hizmet vermeye, üretmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz, biz geldikten hemen sonra, bununla beraber; Ayışığı, Sarıkız, Eldiven, Balyoz'dur, Ergenekon'dur, bilmem ne menemdir, onlarca darbe girişimi olmasına rağmen Allah'a hamdolsun dik durmasını bilen bir iktidarımız var, dik duran bir genel başkanımız var ve arkamızda aslanlar gibi duran yüce halkımız vardı. Elbette ki bununla beraber, 27 Nisan e-muhtırasını ne yaptık? Akamete uğrattık. Bununla beraber, bugün eğer o günkü zihniyetin bugünkü uzantıları hala onları savunacak düzeye, 28 Şubat'ın artıklarını savunacak bir noktaya geliyorlarsa, bunu biz yine yüce halkımızın vicdanlarına havale ediyoruz. Özellikle 28 Şubat'ın bu ülkeye 300 milyar dolardan daha fazla zarar verdiğini bilmekteyiz. Ayrıca e-muhtırayla beraber yine yıllık faiz noktasında bu milletin üzerine getirilen yük 2 milyar dolardan daha fazladır. Bununla beraber, biz yine 'yolumuza devam' demişiz. Müteahhitlik hizmetlerinde Çin’den sonra dünyada 2'nciliği yakalamışız. Küresel krizlere rağmen yine 4 milyondan fazla insanımızı istihdam etmişiz. Enflasyon noktasında almış olduğumuz çıtayı yüzde 6 buçuklar seviyesine indirmişiz. Vergi gelirlerinin yüzde 86’dan daha fazlası faize giderken, ancak biz ne yapmışız? Bunlarla da ilgili güzel gelişmeler yapmışız" ifadelerini kaydeden Milletvekili Şahin, sözlerini şöyle noktaladı: 

"Yine 3Y'yle alakalı; yolsuzluk, yasaklar ve yoksullukla mücadele noktasında yapmış olduğumuz çalışmalar, yine halkımızın takdirine şayan bir şekilde seyretmekte. Ben bunların tümünü, sanayide, IMF’ye olan borçlarda, Merkez Bankası'nda yapılan çalışmaları yine her zaman için halkımızın teveccühüne sunduk. Dört dörtlük eğitim sistemi ile yapmış olduğumuz çalışmalar… Bugüne kadar inançlı insanların önü hep kesilmeye çalışıldı ama maalesef. Burada ben zamanım dar olduğu için bir-iki şeyi bahsetmeden geçemeyeceğim. 2B Yasası’nın olduğunu biliyorsunuz. Biz, Şeyh Edebali'nin dediği gibi ecdat yadigarlarına her zaman için sahip çıktık, bunları reddetmedik, reddi miras yapmadık. Özellikle cumhurbaşkanını elit kesime seçtirmek size. Biz, halkımızın seçmesine, bu noktada elimizden gelen gayreti gösterdik ve halka mal ettik. Evet, bizim gözümüz göklerde. Göktürk-2'lerle gökyüzüne hitap etmeye başladık. Elbette ki bunu yine, biz halkımıza havale ediyoruz. Yine, şair Orhan Veli'nin deyimiyle; 'iktidarlar vardır, şafak vaktinde doğarlar, akşam vaktinde ölürler.' Bu ülke için kimlerin sadece nutuk attığını, kimlerin de taş üstüne taş koyduğunu, hizmet ürettiğini milletimiz görüyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız