SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş Memnuniyetini Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:46:04
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Tapu Müdürü Mustafa Can, hızlı, şeffaf ve güvenilir bir şekilde hizmet verdiklerini kaydetti. 
 
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 165. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan Can, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün köklü bir geçmişe sahip olmakla birlikte yüzde yüz vatandaş memnuniyeti için gelişen teknolojiyi kullandıklarını kaydederek, iş ve işlemlerin büyük bir bölümünü aynı gün içerisinde bitirdiklerini dile getirdi. Malatya Tapu Müdürlüğü’nün yıllık ortalama 28 bin işlem yaptığına dikkat çeken Can, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
“Tapu ve Kadastro Teşkilatı gelişen teknolojilere paralel kendisini sürekli olarak yenilemekte ve güncellemektedir. E-devlet projesinin en önemli unsurlarından olan kısa adı TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) ortamında hizmet vermeye başlayarak, tapu işlemlerinin elektronik ortamda hızlı, güvenilir ve güncel olarak yapılabilmesine imkan sağlamıştır. Teşkilatımız, insanlara bireysel bir hak olarak tanınmış olan ‘mülkiyet hakkı’na yönelik taleplerin 165 yıldır aksatılmadan yerine getirilmesinin onur ve gururunu yaşamaktadır. Malatya Tapu Müdürlüğü’nde yıllık 28 bin işlem yapılmaktadır. TS EN ISO 9001:2008 kalite belgesine sahip olan müdürlüğümüze 37 mahalle ve 54 köy bağlı olup, 2011 yılında hazineye 21 milyon TL gelir sağlanmıştır.”
 
Can, vatandaşların yüzde yüz memnuniyetle işlemlerini gerçekleştirmelerini amaçladıklarını ifade ederek, “Müdürlüğümüze gelen iş ve işlemlerin büyük bir bölümü aynı gün içerisinde tamamlanmakta olup, yüzde yüz vatandaş memnuniyeti hedeflenmektedir. Ayrıca vatandaşlarımızın işlemlerine yönelik hizmet standartlarımız gereği geciken veya bekleyen işlemler bölge müdürlüğümüz performans takip birimince denetlenip, değerlendirilmektedir. Malatya Tapu Müdürlüğü gelişen teknolojiye paralel daha hızlı, daha şeffaf ve daha güvenilir bin 200 farklı tapu işlem çeşidiyle hizmet üretme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız