SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş 'Pes' Diyor"

0
Güncellendi - 2016-01-13 15:23:11
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba, TBMM'de yaptığı konuşmasında Malatya'daki sürekli elektrik kesintilerini, artırılan trafik sigortası ile ilgili şikayetleri dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’da sık sık kesilen elektrikleri, galericilerin 2. el araç satışlarında ödedikleri KDV’yi ve 10 kat artan trafik sigortasını gündeme getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Enerji Bakanı Berat Albayrak’a “Malatya'da sürekli elektrik kesintisi yaşanıyor. Maalesef, Malatya'daki özelleştirmeyi alan  firma bu işi yürütemiyor; arkasında da sarayın olduğu söyleniyor, Sayın Bakan da duyarsa memnun oluruz.”ifadelerini kullandı.

GALERİCİLERİN SIKINTILARINI MECLİSE TAŞIDI  

Ağbaba, “Yine, geçtiğimiz haftalarda Malatya'da Galericiler Sitesini ziyaret etmiştim. Orada, Galericiler Sitesinde büyük bir sıkıntı yaşıyorlar. Maalesef, sattıkları araçlardan yüzde 18 KDV tekrar alınıyor, ikinci araçlardan; bunu da kaldıracak durumda değiller.” Dedi.

VATANDAŞ ‘PES’ DİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yasal değişiklikle 10 kata kadar artan trafik sigortası konusunda da değerlendirmelerde bulunarak ; “Trafik sigortasındaki akıl almaz artışa ne zaman müdahale edilecek, merak ediyorum. İki yıldır yapılan yasal değişikliklerle 10 kata kadar artan poliçe fiyatları vatandaşa "Pes!" dedirtiyor. 2013'te aynı aracı 100 liraya sigortalayan vatandaş şimdi bin lirayı bulan fiyatlara çıkartıyor. 4-5 bin liralık aracın sigortası bin lira olur mu? Bunu da sizlerin vicdanına bırakıyorum.”şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • personel (8 yıl önce)
    Ben bir ak partiliyim ama veli ağbaba haklı yerden göğe haklı ak partide elini çabuk tutsun haksızlıkları çözs ün..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (8 yıl önce)
    Ağbaba'yı bu konuda tebrik ediyorum. Ak Parti Malatya milletvekilleri ve belediye başkanları da aksa'dan şikayetçi ama bunu sadece vatandaşların arasında ifade ediyorlar. Mecliste veya basında değil! Kimse somut bi adım atmıyor. Bu böyle gitmez. Biri artık buna el atsın. Olan Malatyalıya oluyor.
    0
    0
    Yanıtla