SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş Tedirgin!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:41
Vatandaş Tedirgin!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde son günlerde yaşanan hırsızlık olayları vatandaşı tedirgin etti. 

Son bir ay içerisinde ilçe merkezinde meydana gelen çeşitli hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs olaylarına, dün bir yenisi daha eklendi. Hüseyin Balaban'a ait kuyumcu dükkanı, kimliği belirsiz kişilerce soyulmak istendi. 

Olay, gece saat 01:00 sularında merkez Cumhuriyet Meydanı Ören Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Balaban'a ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz şüpheliler, kuyumcu dükkanının bitişiğinde bulunan lokantadan masa ve sandalye alarak, kuyumcu dükkanının alarm sistemini sökmeye çalıştı. Alarmı sökemeyen zanlılar panikleyerek hiçbir şey çalamadan olay yerinden uzaklaştı. 

Bu arada iş yerinin alarmın çalması üzerine olay yerine gelen iş yeri sahibi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Başarısız olan soyguncuların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgi açıklamada bulunan Hüseyin Balaban, çözümü emniyet yetkililerinden beklediklerini ifade ederek, hırsızlık olaylarının önüne geçilmesini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız