SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vatandaş Tehdit Edildi' İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Veli Ağbaba, bazı bölgelere bilinçli olarak hizmet götürülmediği iddiasını tekrarladı ve vatandaşların tehdit edildiğini öne sürdü.

TV Malatya’da Rıfat Gökçe’nin programına katılan Ağbaba, AKP’li il başkanı Mustafa Şahin’in tepki gösterdiği iddialarını tekrarladıktan sonra, AKP’li bir milletvekilinin CHP’li belediye başkanına, oy verilmesi halinde yol sözü verdiğini, bazı AKP’li il genel meclis üyelerinin oy vermemeleri halinde yeşil kartlarının iptal edilip, sosyal yardımlaşma desteklerinin kesilebileceği tehdidinde bulunduklarını iddiasını dile getirdi.

Ağbaba, “2011 Yatırım Programları var. Şimdi biz köy köy baktık Hekimhan Saz Grup Yolu Var. Hekimhan Saz Kınık Köyü var Çanakpınar, Deveci, Aşağısaz Yaklaşık 8- 10 köyü ilgilendiren bir yol var orada. Ben yola yaklaşık 4-5 kez gittim. Bu çağda o yoldan gidilmesi bir inşanlık ayıbı. Bu yol dururken, bir iddia, Hekimhan’daki köylere harcanacak olan KÖYDES Projesi paralarını Hekimhanlı milletvekili kendi köyüne harcadı. Kurşunlu tarafına. Biz Kurşunlu’ya hizmet gitmesin demiyoruz. Tabi gitsin. Ama bu diğer köylerin hiçbirine hizmet götürülmedi. Bu köylerin Alevi olanı da var, Sünni olanı da var.

Arapgir’in Bostancı köyü var. Arapgir’in en büyük köyü. 20 kilometrelik yol, 2.5 saatte gittim. Yıl 2010. Bostancı her dönemde AKP’ye ciddi oranda oy vermiş. Bir köye gittim Arapgir’de benden kaçıyorlar. Köylüleri tehdit etmişler, Sosyal Yardımlaşma yardımlarını keseriz, yeşil kartlarınızı iptal ederiz. İnsanları tehdit etmişler. İnsanları ekmek paralarıyla tehdit ediyorlar. Bu çok kötü bir şey” iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız