SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş Telefonlarına Cevap Verdi

0
Güncellendi - 2020-04-07 04:39:31
Vatandaş Telefonlarına Cevap Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezini ziyaret ederek vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediye çağrı merkezinin 7/24 hizmet vererek vatandaşlardan gelen istek ve talepleri anında ilgili birimlere iletilerek gerekli tedbirlerin alınmasının sağlandığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizzat dinlemek için bugün çağrı merkezimizi ziyaret ettim. Ekiplerimiz 7/24 hizmet vermekteler. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin çözümü noktasında ekiplerimiz gece gündüz çalışmaktayız” dedi.

Çağrı Merkezini arayan vatandaşla da görüşen Başkan Gürkan, vatandaşın talebini dinleyerek ilgili yerlere gerekli talimatları vereceğini belirtip, duyarlılığından dolayı vatandaşa teşekkür etti.

Başkan Gürkan daha sonra mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 çalışan çağrı merkezi çalışanlarına bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi vererek başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Vaizin Oğlu (3 yıl önce)
    Maksat dostlar pazarda görsün iş yapıyor desinler..!
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (3 yıl önce)
    Başkan binamızın önünde ki (kaldırımda-aytaç paşa cad.) yaklaşık 25 yıllık söğüt ağacını kafasına göre kesen sahısa işlem yapılması için park ve bahçeler müdürlüğünü 10 kez aramama rağmen gelen giden olmadı.İhbarlar alınıyor fakat arkası kiraz bahçesi.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    bu nasıl site yaa..hakaret edici yorum yapmadık sadece eleştiri var. yayınlanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    ya arkadaşlar selahattin gürkanın günahına giriyosunuz adam malatya için mükemmel çalışıyor hakkını yemeyin. mezarlıkta kazma kürek işinde çalışan ve çöpçülerin mesaisini kesti daha.! bundan daha iyi projemi olur. yazın şehiri ilaçlıyor sivirisinektten bizi kurtardı. hele kışın kar yağdığında inanılmaz çalışmalar yaptı bütün cadde sokaklar tertemizdi. malatya için öle bi sosyal aktiviteler yaptıki batıdaki malatyalılar hep malatyaya göç etti malatyadan göç eden olmadı. trafik sorununu hal etti. adamdan daha ne istiyosunuz. yaaaa iştte eleee
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ruza (3 yıl önce)
    İşiniz gücünüz şov .bir yıl oldu geleli bir çivi çakmadınız tabi şimdi telefon açmaktan başka ?
    0
    0
    Yanıtla
  • izlolulu 44 (3 yıl önce)
    başkanım,, genel sek ,,ve yardımcılar ile bu daire başkanları seni bir yere götürmez.lütfen bir güncelleme yap.,,,bunlar ,,ancak siyah arabaya biner.,,,çalışanlara tepeden bakarak 5 yıl geçer.gider olan malatyamıza olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (3 yıl önce)
    sayın başkan stadın önündeki seyyar satıcıyla uğraştığınız kadar büyükşehir zabıtalarınızla birlikte malatyada başka bir işle uğraşsanız şimdi çağ atlamıştık
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    Arkadaş telefon konuşması ile virüsü geçiyor galiba bizden gizlemişler başkan telefonlara maske ile cevap verdiğine göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Melih (3 yıl önce)
    Su faturası ödeyemeyen vatandaşlara icra işlemi başlatmak dışında tek bir icraatiniz yok.Siz ekibinize yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gırana gidiyi (3 yıl önce)
    E gurban adam da ne etse size yaranamiyi ha gözünden ataş mı çıharta ha
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (3 yıl önce)
    İki gözümün çiçeği Selo yine şov yapıyor ?
    0
    0
    Yanıtla