SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş Tercihi Yüzde Yüz Değişti"

0
Güncellendi - 2018-06-20 00:26:53
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi 24 Haziran seçimi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Partinin 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, ayakkabıcılar çarşısını ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.  Asiltürk, daha önceki seçimlerden bugüne vatandaşların fikirlerinin değiştiğini söyledi.

Saadet Partisi’nde seçim çalışmaları sürüyor. Partinin 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk ve partililer Malatya’nın Hamidiye Mahallesi’nde bulunan ayakkabıcılar çarşısını ziyaret etti.

Milletvekili adayı Asiltürk, esnafla ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sorun ve taleplerini dinledi.

“VATANDAŞLARIN TERCİHLERİNİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRÜYORUZ”

Vatandaşların önceki seçimlerden bugüne kadar fikirlerinin yüzde yüz değiştiğini belirten Asiltürk,“5 gün sonra inşallah sandıklar kurulacak vatandaşlar tercihlerini sandıklara yansıtacak. Kardeşlerimizin daha önceki seçimlerden bugüne kadar yüzde yüz şekilde fikirlerini değişmiş olarak görüyoruz.” İfadelerini kaydetti.

“MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ”

Asiltürk, vatandaşların doğru tercihi yapacağını ifade ederek, Milli görüşün tek adresinin Saadet Partisi olduğunu yineledi. Asiltürk, “Vatandaşların ülkede birliğin, kardeşliğin tesisi için ötelemenin ve ayrıştırmanın ortadan kalkması için özellikle ekonomik sıkıntının ortadan kalkması, işsizliğin çözümü için tercih yapacaklarını görüyoruz. Bununda adresi yalnızca Saadet Partisi, Milli Görüşün tek temsilcisi olduğunu kendilerine iletiyoruz. Kendileri de zaten bir önceki yıllarda Milli Görüş partilerinin kendilerine yaptıklarını biliyorlar. Tercihleri de Saadet Partisi olarak sandığa yansıyacaktır diye ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız