SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Vatandaş Turgut Özal'ı Özlüyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanı hemşehrimiz Ümit Özerol, dayısının cenazesine katılmak üzere geldiği Malatya'da yaptığı açıklamada, vatandaşların Özal’ın ve Anavatan Partisi’nin ilkelerini özlediğini söyledi.

Dayısı Zeki Fındıklı’nın vefatı nedeniyle Malatya’ya gelen Özerol, Anavatan Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Malatya İl Başkanı Soner Gökçe, Malatyalı bir hemşehrilerinin İstanbul gibi büyük bir şehirde Anavatan Partisi il Başkanı olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanı Ümit Özerol da yaptığı konuşmada, “Vatandaşlar bugün Anavatan Partisi’nin ve Turgut Özal’ın ilkelerini özlüyor” dedi.

Türkiye’de yerel basının ulusal basından çok daha önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Özerol, “Yerel basın ulusal basından çok daha önemli. Yerel basın, yazdıklarını bizzat kendileri yaşıyor” dedi.

Özerol, İstanbul’da önemli çalışmalarda bulunduğunu belirterek, “İstanbul’da geçtiğimiz 5 yıllık dönemde yapılan projelerin yüzde 85’inde benim imzam var” diye konuştu.

Bu arada, Özerol'un cenazesine katılmak üzere Malatya'ya geldiği dayısı Zeki Fındıklı'nın, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi. Öğle namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilen Zeki Fındıklı'nın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı'nın da amcazadesi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF: (Soldan sağa) ANAP Merkez ilçe başkanı Mehmet Bulgurlu, İstanbul İl Başkanı Ümit Özerol, Malatya İl Başkanı Soner Gökçe ve bir süre önce partiye geçen Ece Budan..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız