SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vatandaşa İyi Hizmet İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:49
'Vatandaşa İyi Hizmet İçin..
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından kurum müdürlerine hizmet içi eğitimi verildi. 

Belediyede düzenlenen hizmet içi eğitime Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Doğan, Tacettin Ateş ile kurum müdürleri katıldılar

Darende Belediyesi Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, eğitim öncesi yaptığı konuşmada Darende Belediyesi olarak düzenledikleri bu program ile kamu mali yönetimi, kontrol, ihale, muhasebe ve benzer kanunlarla ilgili hizmet içi eğitim verileceğini söyledi.

Bu tür eğitimlerle Darende Belediyesinde işlemlerinin daha düzenli daha etkin bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığını dile getiren Doğan, bundan sonraki süreçte de bu tür eğitimlere önem vereceklerini söyledi. Eğitim ile çalışmaların daha düzenli ve doğru olacağı kanaatinde olduklarını belirten Doğan, “Bu konuda sayın başkanımızın zaten özellikle eğitime büyük önem verdiğini biliyoruz. Bu konuda talimatları da var, diğer konularla ilgili bütün eğitimlerimizi devam ettireceğiz. Vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli şekilde hizmet etmenin çabası içerisindeyiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız