SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşı Mağdur Etmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:04:16
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Cezmi Kartay'da kimseyi mağdur etmeden, herkesin memnun olacağı bir uygulama yapacaklarını söyledi.

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Küçük Hüseyinbey, Büyün Hüseyinbey ve Saray Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

"ÖNÜMÜZÜ KESEMEYECEKLER"

Mahalle toplantısında konuşan AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, milletle birlikte AK Parti'nin kurulduğunu kaydederek, AK Parti büyüdü, gelişti ve bugünlere geldi. AK Parti büyürken, sizlerde büyüdünüz. Ama bugün bu gelişmeyi ve büyümeyi hazmedemeyen bedbahtlar var. İçerimizde hainler var. Onlar sizlerin, bizlerin ve Başbakanımızın önünü kesmek istiyorlar. Ama sizlerin desteğiyle, Allah'ın yardımıyla hiçbirimizin önünü kesemeyecekler" dedi.

"CEZMİ KARTAY İLE İLGİLİ BİR UYGULAMAMIZ OLACAK"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya'nın Başbakan'ın mitinginde tarih yazdığını ifade etti.

AK Parti'nin yerel yönetime büyük önem verdiğini dile getiren Gürkan, AK Pati'nin yerel yönetimler politikasının bir program haline dönüştüğünü söyledi.

Gürkan, vatandaşların Cezmi Kartay ile ilgili kendilerine şikayetlerde bulunduğunu kaydederek, "Eğlence yerlerinin zaman içerisinde çevreyi ve orada ikamet eden vatandaşları rahatsız ettiği yönünde şikayetler var. Malatya Belediye Başkanımız burayla ilgili belirli bir çalışma sürecine girmişti. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile bu konuyu görüştük. Buranın rehabilite edilmesi veya başka bir alana alınması noktasında ortak fikir çıktı. Sizlerin ve oradaki eğlence yerlerinin sahiplerinin de fikirlerini alarak, kimseyi mağdur etmeden, herkesin memnun olabileceği bir uygulamayı gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

"KANALBOYU İLE İLGİLİ 3 TEMEL PROJE SUNACAĞIZ"

Kanalboyu ile ilgili de şikayetlerin olduğunu dile getiren Gürkan, "Kanalboyu'nun yol aksıyla ilgili giden arabaların çok sıkıntıya düştüğü ile ilgili vatandaşlarımızın olumsuz bir algısı var. Belki yaya yolu olarak kullanılsa, nostaljik bir yol olabilir. Ama hem taşıtlar hem de vatandaşlar geçtiği zaman orada problemler yaşanıyor. Biz orayla ilgili 3 tane temel proje sunacağız. Bu projeyle ilgili Malatya Belediye Başkanımızla da görüştük. Bu projelerle ilgili, vatandaşlarımıza anket formu dağıtacağız. Sizin beğendiğiniz projelerle ilgili teknik, sosyal ve kültürel bir çalışma yapacağız. Bu noktada da en uygun projeyi uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ"

Devlet Hastanesi'nin durumun ne olacağıyla ilgili de vatandaşların kendilerine ulaştıklarını belirten Gürkan, "Vatandaşlarımız, ‘hastanemizi geri istiyoruz’ algısı içerisinde bizlere talepte bulunuyorlar. Bir kere şunu söylemek gerekiyor; 300 binden fazla nüfusu olan bir ilçenin hastanesinin olmaması düşünülemez. Buraya muhakkak hastane yapılacak. Biz eski Malatya Devlet Hastanemiz ile ilgili konuyu gerekli yerlerle görüştük. Orada 5 dönümlük TOKİ'ye terk edilen bir yerin 40 doktorun yer alacağı poliklinik, pansuman, enjeksiyon iş ve işlemlerinin yürütülmesi ve acil vakalara müdahale edilmesi noktasında bir çalışmanın olacağı bize ifade edildi. Bununda seçimden önce başlatılması noktasında büyük bir gayret var. Bana göre bu yeterli değil. Burada en az 300-400 yataklı bir hastanenin olması noktasında çalışmaları başlatacağız. Nasıl başlatacağız? Bir kere TOKİ'ye terk edilen o yerin tekrar geri alınması noktasında gayretimiz olacak. Ayrıca hastanenin devlet tarafından yapılması noktasında gayretimiz olacak. Eğer olmazsa, hastanenin bir hayırsever tarafından yapılması ikinci alternatif olarak gündeme gelecek. O da olmazsa, belediye olarak hastanenin binasını yapacağız. Sağlık Bakanlığı'ndan da gerekli cihazların verilmesini isteyeceğiz. Vatandaşımız o konuda da müsterih olsun" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız