SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşımız Gibi Yaşadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:35:20
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Doğanyol ilçe ziyaretine Belediye Başkanı Recep Gülbey'ii makamında ziyaret ederek başlayan Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, "İktidara gelmiş olduğumuz günden bugüne bütün teşkilatlarımızla birlikte alan taraması yapıyoruz. Daha önceki dönmelerde siyasetçiler seçimden seçime geliyorlardı. AK Partiyle birlikte o anlayışın tarihe karıştığına şahit olduk. Vatandaşımıza hiçbir zaman için riyakar davranmadık. Vatandaşımız gibi konuştuk. Vatandaşımız gibi düşündük. Vatandaşımız gibi yaşadık. Hizmet ederken odaklandığımız tek şey insanlarımızın duasını almaktır" dedi. 
 
"AK Parti iktidara geldiği günden bugüne insanlarımızın beklentilerine cevap veren bir anlayışla hareket etmiştir" diyen Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"İnsanlarımız sandığa gittikleri zaman siyasi önceki dönemlerdeki duruşuna, icraatlarına bakıyorlar. Biz bugüne kadar her sandığa gittiğimizde bize olan teveccüh artarak devam etmiştir. Bu bizim vatandaşla yapmış olduğumuz siyasetin vatandaşlarımızın beklentileriyle örtüştüğü, beklentilerine cevap verdiğinin emaresidir. Siz eğer bir toplumun sıkıntılarını gideriyorsanız o insanların duasını alıyorsunuz demektir. Biz insanlarımıza her seferinde gideceğiz. Bu ülkede AK Parti iktidarları da inşallah daim olacaktır."
 
Milletvekili Şahin Doğanyol Kaymakamı Bünyamin Kuş’u da makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.
 
Son olarak ilçe esnafını ziyaret eden Şahin esnafla bir süre sohbet etti, ilçenin öncelikli sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız