SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vatandaşımız Sağolsun..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekilleri Malatya'daki ziyaretlerini sürdürüyor.

ÖZ, BAKIRCILAR ÇARŞISI'NDA..
TBMM İdari Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Esnafları tek tek gezerek sorun ve istekleri hakkında bilgiler alan Öz'e esnaflar büyük ilgi gösterdi. Esnaflar, referandumda evet diyeceklerini Öz'e ilettiler. Öz, ziyarete esnasında yaptığı konuşmada, "Dolaştığım ve gezdiğim hiçbir yerde evet oyuyla ilgili bir şey söylememe gerek kalmıyor. Vatandaşımız sağ olsun sizinle beraberiz diyor. Biz de vatandaşımızla birlikte olmaya çalışıyoruz" dedi.

FINDIKLI..
AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, referandum sonucunda yüzde 80 oranında evet çıkacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Fındıklı ve beraberindeki partililer PTT Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek, referandum nedeniyle destek istedi. Esnafların sorunları olup olmadığını soran Fındıklı, "Referandum artık iyice Türkiye'nin gündemine oturdu. Malatya'da öyle umut ediyorum ki, katılım yüzde 80'nin üzerinde olacak. Malatyalı hemşerilerimizin büyük çoğunluğu evet oyu verecektir. Yüzde 76 ile 80 oranı arasında Malatya'da bir evet oyu çıkacağını tahmin ediyoruz. Malatyalıların demokrasiye karşı her zaman duyarlılığı vardır. Malatyalılar, Başbakanımıza her zaman duyarlılık göstermiştir. Türkiye genelinde ise yüzde 60 oranında referandumun geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Referandum yüzde 60 ile geçse bile yüzde 40'ı bu referanduma hayır diyor" sözünü eleştiren Fındıklı, "Bu fevkalade çarpıtıcı ifadedir. Demokrasilerde insanlar düşünce ve fikirlerini, kanaatlerini oylarını ortaya koyarlar. Evetlerin Hayırlardan, Hayırlarında Evetlerden fazla çıkması halinde herkesin buna rıza göstermesi gerekiyor. Kamplaşmayı arttıracak açıklamalarda bulunmak iyi değildir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız