SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşın Ayağına Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:44:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. 

Doğanşehir ziyaretine AKP ilçe başkanlığını ziyaret ederek başlayan Milletvekili Şahin, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirerek, "Biz halkın karşısında duran kim olursa olsun, hangi kurum olursa olsun, halkımızın yanında olduk. Halk düşmanlarının yanında yer almadık. Halkımızla barışık olduk, halkı devletle barıştırdık. Halkımızı hizmetlerle buluşturduk. Amacımız buraya gelmiş olduğumuz dönem içerisinde vatandaşlarımızdan, teşkilatlarımızdan, il genel meclis üyelerimizden, belediye başkanlarımızdan almış olduğumuz bilgileri sıcağı sıcağına onların telafi edilmesi için, icraata dönüştürülmesi için elimizden gelen gayreti göstermektir" dedi.

Şahin, şunları söyledi: “Biz ilişki restorasyonunu yapmaya çalışıyoruz. Devletle millet arasındaki o ilişkiyi restore etmeye çalıştık bugüne kadar. Tahrip edilen ilişkileri Allah'ın izniyle çok iyi bir noktaya getirdik. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde bu ziyaretlerimizle beraber gitmiş olduğumuz bütün köylerimizde vatandaşlarımızın dertleriyle hemhal olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bürokrasiyle, kurumlarla ilgili eksiklikleri, sorunları, ihtiyaçları varsa onları da el birliğiyle çözmeye çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Biz vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. AK Parti iktidara gelene kadar köyleri gezen bir milletvekili gösteremezdiniz. Gitmiş olduğum köylerde diyorlar ki 'ilk kez sizler buralara geldiniz, efor sarf ediyor, zaman harcıyorsunuz. Bizleri önemsiyorsunuz.' Bizim için en önemli olan unsur millettir. Milletimizi yalnız bırakmadık, ötekileştirmedik, Laz'ı, Kürt'ü, Çerkez'i, Türk'ü, Alevi'si, Sünni'si hepsinin yanında yer aldık.”

Şahin, ilçe merkezindeki esnafı da ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız