SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşla Her An İç İçe Olun"

0
Güncellendi - 2016-10-01 17:13:27
A- A+ PAYLAŞ

Mülki İdare Amirleri Toplantısı, Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının da katılımıyla Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında yapıldı.

Valilik 1 nolu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki konular ile ilçelerin ihtiyaç ve sorunları görüşüldü.

Vali Toprak, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanması ve tüm terör örgütleri ile mücadele kapsamında bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak bundan sonrada yapılması gerekenler hakkında talimatlar verdi.

Olağanüstü Hal (OHAL) İlçe bürolarının bugüne kadarki faaliyetleri hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulunan Vali Toprak, büroların çalışmalarını bu güne kadar aksatmadan sürdürdüğünü, bundan sonrada Olağanüstü Hal Koordinasyon Kurulu ve KHK kararlarını aksatmadan uygulamak adına çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Vali Toprak, Huzur kenti olarak bilinen Malatya'da huzurun ve güvenliğin bozulmaması adına, Emniyet ve Jandarma güçlerince yürütülen Genel Güvenlik ve Asayiş konularında da brifing alarak, Yol Kontrol ve Arama Noktaları hakkında çeşitli talimatlar vererek operasyon ve çalışmaların daha da etkin bir şekilde yürütülmesini, her türlü tedbirin alınmasını, yol kontrollerinin ve aramaların bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sıkı bir şekilde yürütülmesini ve denetlenmesini istedi.

İl genelinde ve ilçelerde eğitim, sağlık, ulaşım kültür, sanat, spor alanlarında yürütülen çalışmaların ve devam eden yatırımların takip edilmesi ve gerçekleştirilmesi hususunda ilgili kurum ve kuruluşlarla, ilin tüm katmanları ile bağlantılı olarak ve koordineli bir şekilde gerekli girişim, takip ve denetimlerin yapılmasını isteyen Vali,  aksaklıklar ve ihtiyaçlar konusunda kendisinin bilgilendirilmesi talimatını verdi.

Vali Toprak, vatandaş memnuniyetinin esas alınmasını, vatandaşların istek ve taleplerinin bu anlayışla karşılanarak hizmet edilmesini ve kamu etkinliğinin artırılması için her türlü çalışmanın yapılmasını, vatandaşla her an iç içe olunmasını, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapılmasını, kendilerinin ve bağlı personelin de aynı anlayışla görev yapmalarını isteyerek, toplantıya katılan ilçe kaymakamlarına bugüne kadar yapmış oldukları özverili ve fedakâr hizmetleri için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Malatya Valisi Toprak, mülki idare amirlerinden FETÖ/PDY silahlı terör örgütü başta olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik kararlı ve kapsamlı mücadele çalışmalarını titizlikle yürütmeye devam etmelerini de istedi.

Vali Toprak, toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, ilçelerdeki yerel hizmetlerin ve kalkınmaya yönelik hizmetlerin daha kaliteli, daha verimli olmasını sağlamak için kaymakamlarla karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını, ilçelerin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alarak çözümü konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

valikaymakamlar2

valikaymakamlar3

valikaymakamlar4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız