SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşlar İhbar Edip Yakalattı

0
Güncellendi - 2019-04-20 03:59:43
Vatandaşlar İhbar Edip Yakalattı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Adagören Mahallesi'nde, vatandaşlarca şüpheli görülerek ihbar edilen kamyonetin sahte plakalı olduğu belirlenirken, araçtaki 2 kişi hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındılar.

Edinilen bilgilere göre, gece yarısından sonra 00.30 sıralarında vatandaşların ihbarı üzerine yakalanan 44 NC 669 no.lu plaka takılı aracın bu plakasının sahte olduğu, gerçek plakasının 44 AT 265 olarak saptandığı, araçtaki 2 şahsın ise hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak Jandarma tarafından Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"Adagören Mahallesinde Malatya İl J.K.lığınca icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında; vatandaşlarca şüpheli görülerek ihbar edilen (1) araç ve (2) şüpheli şahıs yapılan takip sonucu yakalanmıştır. Yakalan araç içerisinde bulunan Y.B ve E.U isimli erkek şahısların yapılan kimlik sorgusunda, E.U isimli şahsın geçmiş yıllara ait hırsızlık suçundan hüküm giydiği anlaşılmış, aracın yapılan sorgulamasında ise plakanın sahte olduğu tespit edilmiştir. Araç içerisinde yapılan kontrollerde hırsızlıkta kullanıldığı değerlendirilen 1 adet demir kesme makası ve suç aleti tespit edilmiştir. Araç şoförü E.U isimli şahıs ile yanında bulunan arkadaşı Y.B isimli şahıs hırsızlığa teşebbüs suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheliler hakkında devam eden soruşturma kapsamında Y.B ve E.U isimli şüpheli şahısların daha önce Battalgazi İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında meydana gelen (2) faili meçhul hırsızlık olayının şüphelilerinin olduğu, E.U isimli şahsa ait 44 NC 669 aracın yapılan plaka sorgusunda araç üzerine takılı olan fort transit marka araçla uyumsuz olduğu, daha sonra şase numarasından yapılan sorguda aracın gerçek plakasının farklı olduğu ve resmi belgede sahtecilik olayının meydana geldiği tespit edilmiştir.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile görüşülerek alınan talimatı doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız