SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşları Çileden Çıkarıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:02
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, “Malatya Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü’nde bugün git yarın gel demeleri vatandaşlarımızı çileden çıkartıyor” dedi.

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, “30 Mart 2014 Pazar günü yapılan mahalli seçimler geride kaldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a özellikle büyük sorumluluk düştüğünü belirtmek istiyorum. Sayın Başkanımız vatandaşların muhatap olmak zorunda kaldığı birimlerden, imar işleri müdürlüğü, emlak vergi servisi, su işletmeleri müdürlüğü de görevli personelin disipline edilmesi gerektiğini kamuoyu aracılığı ile kendisine iletmek istiyorum. Özellikle imar işleri müdürlüğünde köklü personel değişikliğe gitmesi gerektiğini, vatandaşlarımızın imar müdürlüğünde bugün git yarın gel demeleri vatandaşlarımızı çileden çıkartıyor. İmar işlerindeki evrak takibi ve evrakların imzalanması günlerce git gel pozisyonu bizleri çileden çıkartmaktadır. İmar işlerindeki müdür ve müdür yardımcısının vatandaşlara çok eziyet çektirdikleri vatandaşlar tarafından şikayet edilmektedirler” ifadelerini kullandı.

“Özellikle emlakçı arkadaşlarımın imar işleri müdür ve müdür yardımcıları tarafından aşağılandıkları, neredeyse makamlarına alınmadıkları gelen şikayetlerimizdendir” diyen Özgül, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Gerek üyelerimiz gerekse vatandaşın evraklarının zamanında imzalanmaması, zaman kaybımıza neden olmaktadır. Özellikle imar müdürlüğünün çalışanlarının uyarılması gerektiğini, gerekirse söz konusu yetkililerin görev yerlerinin değiştirilmesi, vatandaşa her konuda yardımcı olabilecek kişilerin bu birimlerde görevlendirilmesi gerektiğini, kamuoyu aracılığı ile Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a bildirmek istiyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız