SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşlarımız Oy Kullansın"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:42:06
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) 1 Kasım seçimlerinin çalışmaları hız kazandı. 

MHP Malatya Milletvekili adayları Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz ve Güzün Koçak, İnönü Caddesi'ndeki esnafları gezerek seçim çalışmalarını sürdürdü. MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Ülkü Ocakları İl Başkanı Başkanı Muzaffer Karaca, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şevket Keskin, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'nın da eşlik ettiği seçim çalışmasında Kazancıoğlu, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde ki gördükleri ilgi ve alakanın yoğunluğuna dikkat çekerek, "Öncelikle 1 Kasım milletvekilleri seçimleri ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Bütün vatandaşlarımız 1 Kasım da mutlaka sandık başına gitsin, birbirinden değerli arkadaşlarımıza destek için bütün vatandaşlarımızı sandığa gitmelerini ve oylarını kullanmalarını rica ediyorum" dedi.

MHP Malatya 1.Sıra Milletvekili Adayı Şinası Kazancıoğlu, 1 Kasım erken genel seçimlerin ülkenin önündeki tek fırsat olduğunu ifade ederek, MHP iktidarı ile ülkenin içine düştüğü bu süreçten kurtulacağını söyledi. Artan terör olaylarına da değinen Kazancıoğlu, çözüm süreci denilerek bölgede teröristlere göz yumulduğunu ve bu sürecin ihanet sürecine dönüştüğünü belirterek, hükümeti sert bir dille eleştirdi. MHP’nin tek başına iktidara gelmesi ile terör sorununu ortadan kaldıracaklarını ifade eden Kazancıoğlu, 13 yıllık AKP iktidarı sürecince ülkenin her geçen gün geriye gittiğini ve bu sorunların tek çözüm yerinin ise Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu dile getirdi.

MHP milletvekilli Adayı Hakan Yılmaz ise  Milliyetçi Hareket Partisi'nin oylarında 7 hazirandan   bu yana ciddi bir artış içinde olduğunu vurgulayarak, " AKP hükümetinin yaptığı yanlış politikaları vatandaşlarımızdan  dinliyoruz ve bu vesileyle MHP oylarında ciddi bir artış olduğunu görüyoruz. Ben Malatya halkından ve  tüm milletimizden  1 kasım da AKP'ye ciddi bir ders vermelerini rica ediyorum. Akan kanın durması için mutlaka MHP' ye ihtiyaç olduğunu, yapılan hataların düzeltilmesi için, bozulan fabrika ayarlarının tekrar yapılması için Milliyetçi Hareket partisine ihtiyaç olduğunu söylüyorum, vatandaşta bunun farkında" dedi. 

Adaylardan Serdar Yıldız da, 1 Kasım seçim çalışmaları doğrultusunda  Kışla, Fuzuli ve İnönü caddeleri ile  Yeni Camii civarında esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve istek ve düşüncelerini dinledi ve"Türkiye’nin içinde bulunduğu kaos ortamından, önce Allah'ın izni sonra sizin desteğinizle MHP nin iktidarında sonlanacaktır." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız