SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaşlarımıza Örnek Olduk"

0
Güncellendi - 2020-09-23 02:15:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Zabıta Daire Başkanlığı tarafından belediye binası önünde organize edilen bisikletli denetim programı gerçekleşti.

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Temel amacının kent içinde yürümenin, bisikletin ve toplu taşımanın teşvik edilmesi ve sıfır emisyonlu hareketlilik olduğunu söyledi.

Gürkan, “Toplumun dikkatini çekme noktasında özellikle zabıta ekiplerimiz bugün için denetimlerini bisikletle yapacaklar. Bizlerde bu konuda kent içinde yürümenin, bisikletin ve toplu taşımanın kullanımı ile ilgili dikkat çekmek amacıyla bugün vatandaşlarımıza örnek olduk. Bu kapsamda motorlu taşıtların çevreye verdiği hava kirliği herkes tarafından bilinmektedir. Gerek sağlıklı yaşam gerekse hava kirliliğinin önüne geçmek için toplum olarak daha az motorlu taşıtlar kullanmalıyız. Ben bugün için denetimlerini bisikletle yapan ve topluma örnek olan tüm zabıta ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen program sonrasında Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri denetimler için bisikletlerine binip sahaya çıktılar. Vatandaşların da dikkatini çeken bisikletli denetim ilgi odağı oldu. Daha sonra ulaşım ekipleri de araç park denetimlerini bisikletle gerçekleştirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız