SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımızın İlk Ziyaretlerinden Biri"

0
Güncellendi - 2017-08-05 18:16:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatyalılarla 17’nci kez buluşacak olması nedeniyle esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Malatyalıları 5 Ağustos Cumartesi günü 17.00’da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda düzenlenecek olan mitinge davet etti.

Milletvekili Şahin, Cezmi Kartay, Yeni Cami çevresi ve Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Şahin, “Cumartesi günü kısmet olursa dünya lideri, mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız Malatya’ya 17’nci kez gelecekler ve ilimizi şereflendirecekler. Özellikle 16 Nisan referandum seçimlerinde Malatya'mızın vermiş olduğu yüksek destekle beraber Cumhurbaşkanımızın resmi olarak ilk ziyaretlerinden birisini Malatya’ya gerçekleştirecek. Cumartesi günü saat 17.00’da Büyükşehir Belediyemizin yan tarafında halkımızla buluşacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza Malatya'nın şanına yakışır şekilde ev sahipliği yapıp misafirperverliğimizi tekrardan gösterip inşallah orada ilklerin öncüsü olan Malatya'mıza yakışır bir mitingi tasarlıyoruz” dedi.

Esnaflarla her zaman bir araya geldiklerini dile getiren Şahin, “Her zaman olduğu gibi Malatya'mıza geldiğimizde ilk uğradığımız yerler esnaflarımız. Esnaflarımızın yerel yönetimler noktasında olsun, merkezi hükümet noktasında olsun birtakım talepleri oluyor, birebir esnaftan alıyoruz. Bu talepler gerçekten bizler için önemli. Bu talepleri kazanıma dönüştürmek için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahin, emperyalist güçlerin Türkiye üzerinde oynamak istedikleri oyunları, milletin desteğiyle başlarına geçirdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Karışıklıklara, karmaşalara, kaosa meydan veren Emperyal güçler bugün Suriye'yi karıştırmaya gayret gösteriyorlar. Filistin'in hali meydanda, Irak’ın hali ortada; Libya’sı, Fas’ı, Tunus’u, Cezayir’i, Yemen’i ortada. Türkiye'yi de bu bataklığa çekmeye gayret gösteren bu emperyalist güçlere fırsat vermeyen onlara şans tanımayan yüce milletimizle beraber, o dik duruşunu bozmayan dünya liderleri arasında ender rastlanmış olduğumuz bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımızın varlığıyla beraber emperyalist güçlerin plan ve projelerini onların başlarına çalıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz önemli. Bu noktada da hem Malatya'mıza verilen hizmetler var bunları vatandaşlarımız görüyorlar. Ülkemizde bu güne kadar insanlarımızın sosyal hayatlarında diğer kültürel hayatlarında olsun inanç değerlerini tanımlama noktasında olsun engellerin hepsini ortadan kaldıran ve milletimizin talepleri noktasında bunlara yön ve şekil veren bir iktidar 15 yıldır bu ülkede hüküm sürdüğünü biliyoruz. İktidarımız şuana kadar 4 genel seçim 3 yerel seçim 3 referandum ve bir Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Malatya'mız üzerine düşeni yerine getirdi. Ben eminim önümüzde ki cumartesi günü de Cumhurbaşkanımızın Malatya'ya gelişiyle beraber Malatya'da mitingin nasıl yapıldığını bütün Türkiye izleyecek. Malatya'da ki bu çıtayı aşağı düşürmemek için gayret göstereceğiz. Malatya'nın Cumhurbaşkanına bakışını, Cumhurbaşkanı’nın da Malatya'ya bakışının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Malatyalı Cumhurbaşkanını seviyor, Cumhurbaşkanı da Malatya'mızın, Malatyalılar gibi bir duruşun olduğunu her seferinde kendileri de ifade etmiştir. Vatandaşlarımızı tekrarından Cumhurbaşkanımızı Cumartesi günü 17.00’da Büyükşehir Belediyemizin yan tarafında miting alanında dinlemeye davet ediyorum.”

Milletvekili Şahin, daha sonra bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • tamer (6 yıl önce)
    nasıl bir memleketsin malatya vekil sokak sokak geziyor arandığında anında ulaşılıyor her zaman malatyaya geliyor yine laf ediyor malatya ne yapması lazım diğer vekiller gibi 3 ayda 1 mi gelsin bumudur yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Grosso (6 yıl önce)
    Nasıl hasta ve sakat bir zihniyetse Fahri Kayahanı 2 günde kazıyıp yeniden asfaltladılar. Millet ölse, yıllar geçse bir çukura bir kürek asfalt atmazlar. Trafiği tek yöne indirerek 2 günün kepazeliğini de yine bize çektirdiler. Bakalım en yakın seçimde nasıl bir sonuç çıkacak. Allahım bir hata daha yapmamıza izin verme yarabbi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    İyi ki 17. kez geliyor da, o trafik lamba direklerine kadar fırçayla yıkanıp temizleniyor. Yollar gıcır, çizgiler tamam, çiçekler alel-acele dikilip, 3 gün sonra hoop... Aynı çilekeş Malatya... Birde kalkmış filistinden, cezayirden, fastan dem vuruyor Vekil Şahin... Sen önce Memleketinin haline ağla...
    0
    0
    Yanıtla