SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşlarla İftar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:29:46
Vatandaşlarla İftar..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Beydağı Mahallesinde Sosyal Konutlarda ikamet eden vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. 

Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca, Sosyal Destek Projesi ( SODES) kapsamında organize edilen iftar yemeğine, Vali ve eşi Şeyma Şahin, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Nebi Tepe, 750 mahalle sakini ile resmi daire amirleri katıldı.

İftar yemeğinden sonra yemek duasını yapan İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül yaptı. Burada bir konuşma yapan Vali Şahin, ”Sizler tabii bizlerin, Malatya’nın asıl sahipleri asıl söz hakkı olanlarısınız, bunun bilincinde biz sizlerin yanında olmaya, sizlerin desteği olmaya, sizlerin talep ettiğiniz ya da önerdiğiniz hususları dikkatle takip ederek yerine getirmeye çalışıyoruz.

Tabii bizdeki bütün imkanları sizler için seferber etmeye çalışıyoruz, bu anlamda tabii ki eksiklerimiz vardır, her ihtiyaca cevap veremiyoruz, yer yere yetişemiyoruz, herkese ulaşamıyoruz. Ama sizler bizlere hakkınızı helal edin, bizim niyetimiz sizlere ulaşmak, sizlere daha iyi hizmet edebilmek. Ama bizlere tanınan imkanlarda bütçelerde sınırlı, o bütçeler imkanlar doğrultusunda, bütçelerin bize verdiği hareket sahası içerisinde sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye ulaşmaya çalışıyoruz, ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışıyoruz. İnşallah daha çok imkanımız olur sizlere daha çok el uzatmaya sizlere daha çok hizmet etmeye gayret ederiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden ve onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, burada ikamet eden sakinlerin sorunlarını ve taleplerini çözmek için gayret gösterdiklerini, ihtiyaç sahibi ev hanımlarına SODES kapsamında düzenlenecek kurslarla gelir sağlamak amacı ile çalışmaların sürdürüldüğünü ve kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

ERKOÇ İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, iftar çadırını ziyaret etti. 

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ramazan ayı nedeniyle Soykan Meydanı’nda kurulan ve Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi’nin organize ettiği iftar çadırında bu gün de MTSO olarak iftar yemeği verdiklerini hatırlatarak, "Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayının son günlerine yaklaşıyoruz. İnşallah ramazan ayının bu bereketi insanlığın kurtuluşuna vesile olur. İslam coğrafyasında özellikle komşularımızda, Doğu Türkistan'da akan gözyaşların durması, yapılan zulümlerin son bulması için özellikle Kadir Gecesinde bütün Müslümanları duyarlı olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Erkoç, "Yıllardır Malatya'da güzel bir alışkanlık başlatıldı. Hayırseverlerimiz günlük iftar çadırında vatandaşlarımıza yemek vermektedir. Esenlik şirketinin bu çalışmada çok ciddi ve önemli katkıları bulunmaktadır. Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz'a bu gayretleri ve üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırseverlerin hayrını Allah kabul eylesin. Bu hayırlı çalışmaların devamını bütün hayırsever vatandaşlarımızdan beklemekteyiz. Ramazan ayı kardeşliğimizin, beraberliğimizin bütünleştirici rolü olsun" ifadelerini kullandı.

Erkoç, iftar çadırında bir süre Esenlik şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile birlikte yemek dağıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız