SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaştan Altın, Camiden Para!

A- A+ PAYLAŞ

24 yaşındaki genç, evleneceği için aldığı 9 adet altın bilezik ile 4 bin lira parasının bulunduğu çantanın evinden çalındığını polise bildirdi.

Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi’nde oturan 24 yaşındaki S.T., 19.00 sıralarında eve geldiğinde kapının açık olduğunu gördüğünü, evleneceği için aldığı 9 adet 15’er gramlık bilezik, 4 bin lira para ve 1 çeyrek altının, içerisinde oldukları çantadan çalınmış olduklarını fark ettiğini polise bildirdi. Olayın, 09.15- 19.00 saatleri arasında meydana gelmiş olabileceği değerlendirilirken, hırsızlıktan dolayı toplam kaybının 12 bin lira olduğu belirlenen S.T.’nin başvurusu üzerine polis araştırmaya başladı.

Paşaköşkü Mahallesi 18. sokakta ise 58 yaşındaki S.İ.’ye ait eve gece yarısı 00.15 ile 03.30 arasındaki bir saatte giren hırsız ya da hırsızlar, 53 yandaki M.D. adlı şahsa ait 5 bin 250 lira, 150 Sterlin ile 180 Euro para çaldı.

Zafer Mahallesi’nde de 29 yaşındaki A.D. adlı kadın, 19.00 sıralarında evinin kapısını açık bırakarak 10 dakikalığına bir üst kattaki komşusuna çıktığını ve döndüğünde içerisinde 50 lira para, altın yüzük ve kimliğinin olduğu cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini polise bildirdi.

Sivas Caddesi’ndeki olayla ilgili olarak da 19 yaşındaki H.Ç., polise başvurarak, evinden 14.00 sıralarında ayrılıp 1 saat sonra döndüğünde kapıyı açık bulduğunu, evi kontrol ettiğinde cep telefonu ile 60 lira parasının çalındığını fark ettiğini bildirdi.

Halfettin Mahallesi’ndeki olayın ardından polise ifade veren 58 yaşındaki A.G., elindeki çantaları yere bırakıp esnaflardan biriyle konuşurken, çantanın içerisindeki cüzdanının çalındığını, cüzdanın içinde sürücü belgesi, 100 lira ve 10 euronun bulunduğunu söyledi.

Bu arada, Melekbaba Mahallesi’ndeki caminin imamı olan 37 yaşındaki R.A., polise başvurarak sabah namazı için geldiğinde, caminin kilitli olan kapısını açık bulduğunu, yaptığı kontrolde dolapta bulunan ve cami için toplanmış 25-30 lira bozuk paranın çalınmış olduğunu bildirdi. Araştırmaya başlandı.

Darende ilçesi çarşı merkezinde de 24 yaşındaki Ü.T.’ye ait işyerinden hırsızlık yapıldı. Ü.T. polise verdiği ifadede, sabah açmaya gittiği işyerinin kapısını açık bulduğunu, işyerinden 5 fotoğraf makinesi, 25 adet kol saati ile 5 cep telefonunun çalındığını polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız