SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatikan'ı Yendim Geldim"!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:55:39
A- A+ PAYLAŞ

Abdi İpekçi cinayeti ve Papa suikastının faili Mehmet Ali Ağca, Papa suikastının de yer alacağı bir sinema filmi için çalışmalarını başlattığını belirterek, filmin isminin “Kutsal Kurşun” olduğunu açıkladı.

Malatya Avşar Otel’de basın toplantısı düzenleyen Mehmet Ali Ağca, “Türkiye’deki şeytani sistem, yani 5 kuruşluk İtalyan Mancini’ye yıllık 6 milyon Euro veren bu şeytani sistem bizim, sinema ve televizyon programımıza engel olmaya çalışıyor. Bu Türkiye’nin utancıdır. Mancini denen 5 paralık adam, bakın kendisine hakaret etmiyorum. Bunu şu manada söylüyorum; futbol sporsa spordur, ama yeni bir din olarak kitleleri köleleştirme, maymunlaştırma aracı olarak kullanılırken, futbol bir akıl hastalığıdır. İşte insanlar Mancini’nin ardından Alex’in ardından, şunun bunun ardından koşarken, 6 milyon işsizden kimse bahsetmiyor. Milyonlarca insan hasta, milyonlarca insan hap kullanıyor, milyonlarca insan aşırı alkol bataklığında. Evet Türkiye’de güzel şeyler de oluyor, adım adım demokratik hukuk devleti kurulmaya çalışılıyor. Tabi daha sonra bu Arap faşizmine, İran faşizmine dönüşmezse, birileri Hitler gibi, Mussolini gibi olmaya kalkışmazsa, bu süreç İnşallah böyle olmaz” diye konuştu.

Ağca, bilimsel, ekonomik, teknolojik yolda yükselen Türkiye’nin paraleli olarak manevi, kültürel, insani yükselmesine yardımcı olmak istediğini belirterek, “Hiçbir siyasi partinin yandaşı yoldaşı da değilim, hiçbir tarikatın, cemaatin adamı da değilim. La İlahe İllallah, Allah’ü Ekber diyerek yola çıktım. Bizim bir tek amacımız var; İ'la-yı Kelimetullah, Allah’ın adının yüceltilmesi. Evet bugün 2 milyar insan, 2 milyar Hıristiyan bir uçurumdadır, bir cehennemdedir. İncil’de olmayan bir masalın etrafında toplanmışlar, insan insana kulluk ediyor, insan insana kölelik ediyor. Biz bu yalanı yok etmek ve insanı özgürleştirmek istiyoruz. 2 milyar insan Vatikan’ın kölesi değildir.  Vatikan’ı yıkmadan, Vatikan’ı incitmeden bütün Hıristiyanlara, hatta bütün Musevilere dostluk elimizi uzatarak yeni bir dünya, yeni bir maneviyat inşa etmek istiyoruz. Buna da bir sinema eseri, bir televizyon eseri ile başlamak istiyoruz.  Çünkü biliyorsunuz, dünyayı yöneten satanist çeteler, sınıf savaşını gizlemek için sefalete sürüklenen milyarlarca insanın çığlıklarını susturmak için, dinler savaşı masalını ortaya atıyorlar. Diğer taraftan da dinlerarası diyalog! Bunların hepsi güdümlü olarak yönetiliyor. Bunu acısını Malatya da çekti biliyorsunuz, 2 Türk çocuğu,  bir Alman misyoner burada öldürüldü. Ama bu vahşi kapitalizmin eseridir. Vahşi liberalizmin eseridir. Ondan sonra ne dediler, ‘Ağca’nın şehridir, felan’. Benim şehrim değil burası. Ben burada bir yabancıyım. Yapa yalnız bir insanım. Burası kimin şehri, siz çok iyi biliyorsunuz. Hangi medya kuruluşu sahibinin şehri, siz çok iyi biliyorsunuz. Binlerce insanı spora mı teşvik ettiniz, kaç tane kültür faaliyeti var?” dedi.

“BENİM PAPAYA ATTIĞIM KURŞUN KUTSALDIR. KUTSAL KURŞUN’UN HİKAYESİNİ FİLM YAPMAK İSTİYORUZ.”

Ağca şöyle devam etti: 

“Ben Harvard’da, Oksford’da, Stanford Üniversitesinde insan bilimler ve sosyal bilimler dersleri verecek bir seviyedeyim, hem de İngilizce ve İtalyanlarca olarak. Şimdi satanist Apo ile görüşenler, benim yolumu kesmeye çalışıyorlar. Ben bugün Malatya’ya geldim. Dünyanın merkezine hareket ettiğim şehre geldim. Burada yeni bir mücadelenin ilk adımını atacağımı ilan ediyorum. Bu küresel dünya mücadelesidir. Hiç kimseye karşı değil. Sadece yalana ve dolana karşı. İnsanları köleleştirmek isteyen yeni Firavun müsvettelerine karşı, yolumuz herkese açık. Bilimsel, teknolojik, ekonomik gelişme paralelinde, aynı yükseklikte bir insani, manevi, kültürel ve dini gelişme ve yükselme yok. Tam aksine dün aynı yolda yürüyenler, ‘beraber yürüdük biz bu yollarda’ diyenler, bugün birbirlerine lanet okuyorlar, bir birlerine Firavun diyorlar, Karun diyorlar. Sadece menfaat için. Allah için değil. Bunların ismini vermeye de gerek yok. Biz bunlara bir alternatif oluşturmaya çalışıyoruz. Gücümüzü milletten alacağız. Gücümüzü bu ülkenin, vilayetin onurlu insanlarından alacağız İnşallah. Bunun için bir film projemiz var. Avatar gibi, Da Vinci’nin şifresi gibi 2 bin yıllık Vatikan tarihini anlatan. Tabi Vatikan’ın adım adım çöküşünü anlatan. Biliyorsunuz; Meryem Ana geldi. Meryem Ana geldi ama, son peygamber olarak gelmedi. Yanlış anlamayın. Yeni bir din de getirmedi. Burada Vatikan’ın çökeceğini ifşa etti. Meryem Ana’nın tacında bir kurşun var. Benim Papa’ya attığım kurşun.  Hıristiyanlar tarafından en kutsal kadın olarak bilinen Meryem Ana’nın tacında benim attığım kurşun var.  Bunu izah edemezsiniz. Hiç bir bilim bunu izah edemez. Bu bir ilahı sırdır. Bana kin kusan Türkiye’nin sefilleri beni anlayamazlar. Bu kurşunun önünde diz çöken 3 tane papa var.  Bu kurşunun önünde diz döken milyonlarca insan var.  60 bin insanın katili Apo bu sistemin yol arkadaşı olmuşsa ve halen birileri benim yolumu kesmeye çalışıyorsa.. 8 metrekarelik hücrede 30 yıl acı çektim. Bu savaşın bedelidir ve gayette normaldir. Bu bir savaşın bedelidir. Savaşımla ve mücadelemle gurur duyuyorum.  Türkiye’de bir dönem bitmiştir, o dönemin bütün aktörleri de bitmiş tükenmiştir.  Ona girmek istemiyorum. Benim Papaya attığım kurşun kutsaldır. Kutsal Kurşun’un hikayesini film yapmak istiyoruz.”

Ağca, Nisan veya Mayıs ayında film çekimine başlanacağının ve yıl sonunda ise biteceğini söyledi. Ağca, kendisi ile mezara gidecek bir sırrın olmadığını söyleyerek, yaşadıklarının kendisi için basit hikayeler olduğunu vurguladı. 

“BEN  SİYONİZMDEN DAHA GÜÇLÜYÜM”

Ağca, kendisinin küresel siyonizmden daha güçlü olduğunu belirterek, “Ben siyonizmden daha güçlüyüm.  Devleti savunan bir insanım, Anarşiyi reddederim.  Vatan, millet kavramını da kesinlikle tasvip ediyorum ve saygıyla karşılıyorum. Bütün herkes özgürlüğüme karşıydı, 4 kez cezaevinden çıktım. Dimdik ayaktayım. Şimdi gelelim siyonizme; Albay Jonathan Pollard siyonizmin milli kahramanıdır, İsrail’in mili kahramanıdır, MOSSAD ajanı. ABD’nin en gizli sırlarını İsrail’e verdi. Bu adam 1985 yılında tutuklandı, vatana ihanet suçundan. Tam 28 yıldan beri ABD hücrelerinde yatıyor. Tam 28 yıldan beri bütün küresel Siyonizm, İsrail devleti, bütün dünya Yahudi lobisi Jonathan Pollard’ı hapisten çıkartmak için uğraşıyor ve çıkartamadılar. Benim hiçbir şeyim yok, hiç kimsem  yok. Bir tane saatle gittim, ardımda sermayemde yok. Bir istihbarat teşkilatı da yok. Ardından bir tek istihbarat şirketi olan, bir tek devlet olan, bir tek tarikat olan şerefsizdir.  Ben Siyonist çetelerden, dünya Yahudilerinden daha güçlüyüm. Hadi çıksın Jonathan Pollard. Ben bugün dimdik ayaktayım, Allah’a şükürler olsun. Allah’ın yardımı ile gittim, yendim, geldim. Onun için diyorum ki, La İlahe İllallah, Allahü Ekber” şeklinde konuştu.

“BİR MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMAM, BİR BAKANLIK YAPMAM. BENİ ALÇALTIR”

“Yeni bir yol açacağız İnşallah. Yeni bir dünyanın inşası için hep birlikte çalışacağız” diye sözlerini sürdüren Ağca, “Siyaset var mı?” sorusu üzerine de  “Hayır, siyaset mümkün değil. Evrensel bir insan, bir siyasi partiye gittiği zaman taraf olmak zorundadır. Tabiatıyla o partinin kuklası, hizmetçisi olmak zorundadır. Tabi siyaset asil bir sanat, bir meslek olmak zorundadır. Allah için siyaset yapanlar varsa onlara teşekkür etmek lazım. Ama ben yapamam. Benim gibi bir insanın siyaset yapması mümkün değil. Ama siyasetçilere söylenecek olan nedir? Hırsızlık yapmayın, yolsuzluk yapmayın, zalimlik yapmayın. Vatana, millete, insanlık onuruna hizmet edin.  Bundan sonra, bu yaştan sonra, bu kadar mücadeleden sonra, gidip de bir milletvekilliği yapmam, bir bakanlık yapmam. Beni alçaltır, arkadaşlar. Bunu milletvekiline, bakana hakaret zannetmeyin. Ben kazanabileceğim bütün zaferleri kazandım.  Dünya tarihinde kazanılabilecek bütün zaferleri kazandım. Vatikan’ı aştım geldim, Vatikan’ı yendim geldim” dedi.

Ağca, “Önce Allah, sonra vatan, Çünkü bu vatanın sahibi Allah” dedi.

Filminde Amerikalı ve bir İtalyan aktörün oynayabileceğini, kendisinin de bazı bölümlerde yer alabileceğini belirten Ağca, kendisinin gençliğini oynayacak olan oyuncunun da henüz tespit edilemediğini söyledi.

Ağca, filme Malatya’dan başlayacağını, bunun Malatya içinde bir tanıtım vesilesi olacağını, ‘ilahi plana ilk adımı buradan attığını’ belirterek, “Papa suikastının bin yıl önce kararının verildiğini ispat etmeye çalışacağız. Bunun belgeleri var. Papa, Kur’an-ı Kerim’i okudu. Bunu kimse fazla bilmiyor. 1983’de beni Vatikan’a davet ettiler. Bir tane sahte haç taksaydım, özgür olacaktım. Ben o yolu seçmedim. Ben La İlahe  İllallah, Allah’ü Ekber diyerek yoluma devem ettim.” dedi.

“BİZDEN DAHA SUÇLU HİÇ KİMSE YOK. TÜRK-İSLAM DÜNYASINI KAST EDİYORUM”

Ağca, “Siyonizm’e, kapitalizme kazıyoruz, ama en suçlu biziz. Özeleştiri yapmak lazım. Bizden daha suçlu hiç kimse yok. Türk-İslam dünyasını kast ediyorum. Şimdi şeriatçı Katar Devleti 2020 futbol şampiyonasına tam 140 milyar dolar ayırdı. Bunun yüzde 1’ine ben dünyayı değiştiririm. Buna İslam dünyasında büyük bir itiraz var mı? 140 milyar dolar, bir futbol için. Futbol bir akıl hastalığı ve yeni bir dindir. Şeytani bir yalandır. Yazıklar olsun. Siyonist’ten önce, haçlıdan önce suçlu bu sistem. Hepimiz suçluyuz. Suudi Arabistan’a gittim.  Beni hiç kimse karşılamadı. Paris Hilton Mekke’ye geldi, 2 tane dükkan açtı, herkes onu milli kahraman gibi karşıladı. Mekke’de Paris Hilton’un dükkanlarında bir çanta 10 bin dolar bir ayakkabı 10 bin dolar, yazıklar olsun. Sözün bittiği yerdir burası. Suriye’de 100 binlerce insanı vahşice öldüren İran İslam Cumhuriyeti satanizmin ta kendisidir. İhanet bizde. Sen hangi İsrail’i suçluyorsun, hangi Amerika’yı suçluyorsun, hangi Avrupa’yı suçluyorsun? Biz  kendi vazifemizi yapmıyorsak, isyan etmiyorsak, yeni bir dünya yaratmak istemiyorsak suç yine bizde. Bunun için şiddete gerek yok. Malatya’da 3 tane Müslüman Türk çocuğu gidip 3 tane garibanı öldürdü. Öldürenler de aç, ölenler de aç. Öldürülenler de cahil öldürenler de cahil. Sonra bu 3 tane çocuğun suçunu gidip Hurşit Tolon’a yüklemeye çalıştılar. Hayır, yalan iftira. Günahım kadar sevmem onları, ama mazlumlar, iftira. Dünya sınıf savaşını gizlemek için Müslüman’ı Hıristiyan’a düşman edeceksin, Musevi’yi Budist’e düşman edeceksin,  kitleleri koyun sürüsü gibi yöneteceksin ki, ondan sonra vahşi kapitalizme, küresel bir itiraz gelmesin. Olay budur” diye konuştu. 

HABER-FOTO: malatyahaber.com- Burhan KARADUMAN, yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız