SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vay Be Ne Trambüsmüş, O'nu da Uçurmuş!.

0
Güncellendi - 2016-05-31 23:58:43
Vay Be Ne Trambüsmüş, O'nu da Uçurmuş!.
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir'in eski genel sekreteri İstanbul'da öyle bir göreve atandı ki, duyanlara "süper terfi" dedirtti!.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri iken kısa süre önce görevinden ayrılan Arif Emecen’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü'ne getirildiği ve  görevine başladığı bildirildi.

İETT Genel Müdürülğü’nün yayınladığı habere göre;  İETT Genel Müdürlüğü görevini yürüten Mümin Kahveci görevini Arif Emecen’e devretti. Gerçekleştirilen devir teslim töreninde Arif Emecen Mümin Kahveci’ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini yürütürken geçtiğimiz haftalarda bu görevi bırakan ve İETT’de göreve başlayan Emecen’i, Mümin Kahveci tebrik ederek başarılar diledi.

İETT Genel Müdürlüğü’ne atanan Arif Emecen ise değişimin herkes için hayırlı olmasını dileyerek “İstanbul’da hizmet verecek olmak bizim için onurdur. Başkanımız Kadir Topbaş Beyefendinin vizyonu doğrultusunda İETT’yi yeni başarılara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

MALATYA’NIN ULAŞIM SORUNUNA TRAMBÜSLE ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLMİŞ!

Bu arada, Arif Emecen’in İETT’de yayımlanan biyografisinde, “2014 yılı haziran ayından 2016 Mayıs ayına kadarki süreçte Malatya Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreterlik görevini sürdürdü. Malatya'da ulaşım sorununa çözümler üretilen çalışmaların başındaki Trambüs projesini hayata geçirdi. Mayıs 2016 itibariyle İETT Genel Müdürü olarak atandı.” şeklindeki bilgi de paylaşıldı.

Böylece Türkiye'de sadece Malatya Belediyesi'nin  tercih ettiği, ihale sürecindenden, üretim aşamasına, deneme sürecinden taşıt olarak yasalara uygunluğuna her yönüyle tartışılan "trambüs", bu projeyi Malatya Belediyesi'nin gündemine getirdiği anlaşılan ismi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çok önemli bir göreve taşıdı. İETT'nin eski genel müdürünün, Malatya'da "trambüs pazarlaması"na yönelik olarak belediyece düzenlenen bir çalıştaydaki konuşmasında, "rica" ile övmesine rağmen, trambüs projesine pek de olumlu bakmadığı ifade ediliyordu. Emecen'in İETT genel müdürü olarak atanmasının, "trambüsün altın dönemi"nin başladığının göstergesi olduğu da öne sürülüyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    TRAMBÜSÜN ÇALIŞMA MALİYETİ SIFIR , YOL KENARINA DİKİLEN ÇEVRE AYDINLATMA DİREKLERİNDEKİ LAMBALARIN YANDIĞINI GÖRENİNİZ VAR MI ???? ELEKTRİK FATURANIZDA Kİ ÇEVRE AYDINLATMA VERGİLERİ FALAN BU LAMBALAR İÇİN HALKTAN ALINIYOR AMA O LAMBALARIN ELEKTRİĞİ TRAMBÜSE GİDİYOR....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah Bulut (7 yıl önce)
    Kaliteli bir insan ben tanımıyorum hakettiği bir yere geldi başarılar dilerim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ahmet gül (7 yıl önce)
    Yeter be başka bildiğiniz bir şey yokmu ne kadar gündemde tuttunuz bu trambüsü sonunda yapıldı ve millette biniyor çoğunlukta memnun.yeni konu bulun herşeye anlamsızca muhalefet etmekten ekmek çıkmaz Hani bir söz var iş belleyin bu kadar .Bildiğiniz bir güzellik varsa ondan bahsedin Trambüs muhalefeti fazlasıyla yapıldı yeter artıkkkk.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Yolun ortasina kurulmasi icin cok yuksek bir lQ gerektirmedigi halde yan yollara kurulan trambusle mastiden universiteye toplam 48 dk yolculuk yapiliyor. Yolun ortasina kurulsaydi kataner direkleri tek sira olacakti durak sayisi da zaten 50 cok fazla en fazla 20 olurdu. Ama art niyetli olursa insan herkesi zengin ederler iste Ve bizim romantik duygusal millet de hala bu sistemi begeniyormus... Bu motasin anketlerine gore boyleymis
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumunuzun altına imzamı atarım bu halk bu kadar saf yerıne koyulmamalıydı. Ben bu konuda tam en basında berı karşıydım hala da karşıyım. Bunu muhalefet olsun dıye degıl, mantıklı bırı olarak Malatya'nın çıkarları ve ılerısını düşünerek yaptım.hatta Internet te o kadar Malatyalı arkadaşlar ıle tartıştım kı benı anlayamadılar üstüne o kadar çok savundular kı sasırdım kaldım! Nıye karşıyım 10 yıl sonra bu hat tamamen sokulecek, yeterlı gelmıyor bız raylı sıstem yapalım dıyecekler. Raylı sıstemı de yolun ortasına yapacakları ıcın bütün para boşa gıtcek! Yazık gunah Degılmı! Sloganım Trambus yapıp 10 yıl bınecegıne raylı sıstem yap 100 yıl bın ıdı! O havada kı görüntü kırlılıgı yaratan teller, yan yoldan ağır gıden bır cıft koruklu otobüs çokmu güzel oldu.. Kataner dıreklerıne kamyon çarpıp devırmesıne çok gülmüştüm hatta:) saçma olduğu bastan bellıydı ama garıban halk neyapsın kaderıne razı olup kabullendı alkışladı.sız 50 durak demıssınız haklısınız nıye 20 degılde 50 durak ? Para kazanacaklar ya ondan! Trambuse bındın durağı kacırdın ınmen gerekli bır sonra kı durak ya ındın. Karşıya gelıp dıger durakta tekrar Akbil basman ıcın bunlar:) yanı aktarma yapma dıye! Tabıı tam Kars'ısında durak varsa bınersın! Masrafları ıkıye katlattılar. Ortadan gıtseydı tek dırek, tek durak ındı - bindı yeterlı olacaktı..hatta su altgecıt ve Beylerderesi vıyadugu 2#2 yapıldığında bıle karşı çıkmıştım çünkü bu dar yola raylı sııstem yapılamaz Malatya yı mahvettınız gelecegı ıle oynadınız demıstım.. Ama dınletemedım yalnız kaldım hep! Yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • kusura bakmayın siz kimsinizde halkı gariban olarak görüyorsunuz. lütfen her konuda bilirkişi olmaktan vazgeçelim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    yazık gunah malatyaya her yer tel dolu elektırık telı neymıs trambus geccek sehır merkezınden bıle gecmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ergun (7 yıl önce)
    site sorumluları niçin bu kadar hazımsız sınız merak ediyorum. Bu kıskançlık olmasın sakın. Ha birde bu sayfada saçma sapan yorum yapanlar, yok efendim belediye ye şu şehirli doldu yok efendim bu şehirli doldu diyenler, bakın koskoca İstanbul belediyesi kimseyi bulamamış ki de bizden birini aldı. Bu devirde zihniyet değişti artık kim başarılı ise onu alırlar memleketine bakmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (7 yıl önce)
    İnsallah Istanbulu trambüslerle doldurur ve Istanbullular ne cektigimizi anlar.Orada buna cesaret edebilir mi?!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gulay (7 yıl önce)
    Malatya gelen kadro alip gidiyor malatyali hemserilerimizi hakkini baskalari yiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (7 yıl önce)
    bu trambüs neymiş böyle yazık devletin parasını yiyorlar bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • pırasa (7 yıl önce)
    demekki neymiş başarılıymış. :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet hasan (7 yıl önce)
    acaba trambüse bedava binilmesi normal mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    adam gitse bir türlü kalsa bir türlü kan davası gibi... yerine yeni kabineden sonra kim gelir tahmin edin bakalım... has ve has malatyanın evladı
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (7 yıl önce)
    tamam arif emecen i sevmeyebilirsiniz eleştiredebilirsiniz ancak size özgeçmişinden bir kesit; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Metro, Hafif Raylı Sistem ve Tramvay işletmelerinin işletme ve bakım işlerini yürüten İstanbul Ulaşım A.Ş. de Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. siz hala saf saf malatyada ki trambüs işinden bahsediyorsunuz adamın bunun reklamına ihtiyacı yokki zaten ibb de genel müdür yardımcılığı yapmış biri. malatyahaber saflar inansın diye haber yapar sizde yersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (7 yıl önce)
    Bu ülkede oy verdigim akp tiyotrosu oynanıyor artik soz milletin .akp oyum yok.oyum akp ye haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • akp ye oy veren sizin gibi konuşmaz, kimseyi kandırmayın siz akp li değilsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıncı06 (7 yıl önce)
    Anlamadığım size göre başarı nedir...Her gelene ve yapılana burun kıvırıyosunuz ya anlamıyorum...sahi çok merak ediyorum siz kimi istersiniz onu bir haber yapımda bilelim...bu memleket adam olmaz arkadaş hep istemeyüz istemeyüz...
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    vay istanbulun haline
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Demek ki Neymişbaşarısız olmasına rağmen 2014 yılında yeniden BB Bşk.olarak aday gösterilen Ahmet Çakırın arkasında trambüs varmış.Yakın zamanda bir çok şehirde trambüs ihaleleri başlarsa hiç şaşmayın kazanç çok büyük çok
    0
    0
    Yanıtla