SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vazgeçmiş Ama Yine de..

A- A+ PAYLAŞ

Eşiyle kavga eden 20 yaşlarındaki kadın, camdan atlayarak intihara kalkıştı, ancak vazgeçmesine karşın başı dönünde pencereden düşüp hastanelik oldu.

ATLAMAKTAN VAZGEÇTİ, DÜŞTÜ!..
Sivas Caddesi’nde oturan 20 yaşlarındaki N.K. adlı kadın öğle saatlerinde eşi ile tartıştıktan sonra, 2. kattan atlayarak intihara kalkıştı. Yere düşerek yaralanan genç kadın hastaneye kaldırılırken, polise verdiği ifadede, eşiyle tartıştıktan sonra camdan atlamak istediğini, ancak vazgeçtiği sırada başının dönmesi sonucu aşağıya düştüğünü söyledi. Genç kadının tedavisi sürüyor.

OKULDA İNTİHAR GİRİŞİMİ..
Öte yandan, Spor Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki S.A. adlı kızın, “arkadaşlarının kendisi ile dalga geçmesine” kızıp, yanında bulunan soğuk algınlığı haplarından içerek intihara kalkıştı ve hastanede tedavi edildi.

B.Mustafapaşa Mahallesi’nde de 18 yaşındaki S.Ç. adlı öğrenci kız, 50’ye yakın hap içerek intihara kalkıştı. Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan S.Ç., üniversite sınavları nedeniyle strese girdiğini, bu nedenle intihara kalkıştığını söyledi.

B.Hüseyinbey Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki H.K. adlı bayan da, ailevi nedenlerle bunalıma girerek, fazla miktarda hap içip intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

Çöşnük Mahallesi’nde oturan 14 yaşındaki V.İ. adlı erkek çocuğun, Göztepe Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki Y.K. adlı kızın da fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştıkları polis raporunda yeralırken, V.İ. baş ağrısı nedeniyle aralıklarla 4-5 hap yuttuğunu, Y.K. aynı nedenle aralıklı olarak 10 dolayında hap yutması nedeniyle zehirlendiklerini öne sürüp, intihar girişiminde bulunmadıklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız