SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vazgeçmiş..

A- A+ PAYLAŞ

Sevgilisinden ayrıldığı için intihar edeceğini söyleyen bayan bulundu. Kız öğrenciyi elle taciz eden genç gözaltına alındı. 3 taciz iddiasına daha polis el koydu.

VAZGEÇMİŞ..
Atatürk Caddesi’ndeki özel bir hastanenin psikiyatri servisine gidip, sevgilisinden ayrıldığını söyleyen, ertesi gün de aynı hastaneye “intihar edeceğine” dair mektup bırakıp ayrılan ve polisi alarma geçiren 22 yaşındaki S.Ş. adlı bayan polis tarafından bulundu. S.Ş. ifadesinde, sevdiğinden ayrıldığı için kendisine zarar vermek istediğini, ancak yapmadığını söyledi.

SARKINTILIK..
Tevfik Temelli Caddesi Yıldız Sitesi civarında da dershaneden çıkıp evine gitmekte olan 20 yaşındaki S.G. adlı kız, arkasından gelen bir şahsın iki eliyle kalçasını sıktığını, arkaya döndüğünde şahsın kaçtığını, peşinden takip ettiğini ve oradaki bir kişiye kaçan tacizciyi yakalamasını istediğini polise anlattı. Vatandaş tarafından yakalanan 19 yaşındaki M.K. hakkında yasal işleme başlandı.

TACİZ İDDİALARI..
Sancaktar Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki N.F. adlı kadın, 22.25 sıralarında polise başvurarak, daha önceden arkadaşlık yaptığı H.G. adlı şahsın, kendisini sürekli takip ettiğini, tacizde bulunduğunu öne sürdü. Polis şahsı arıyor.

25 yaşındaki İ.E. adlı bayan da, polise başvurarak belediye otobüs durağında beklerken, daha önce dershaneden tanıdığı 36 yaşındaki A.G. adlı şahsın kendisini takip edip, rahatsızlık verdiğini öne sürdü. A.G. ise suçlamayı kabul etmedi.

Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 16 yaşındaki A.E. adlı kız da, Devlet Hastanesi’nde kendisini takip edip rahatsızlık verdiğini öne sürdüğü 42 yaşındaki H.İ. adlı şahıstan şikayetçi olurken, şahsın suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız