SON DAKİKA
SON DEPREMLER

VDB'den Bilgilendirme Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-10-04 05:05:18
VDB'den Bilgilendirme Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından üyelere yönelik ‘6736 Sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına İlişkin kanun' hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının (MTSO) ev sahipliğinde, MTSO binasındaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Boyraz, Malatya Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası yetkilileri ile ve sanayicilerin ve işletmelerin muhasebe birimlerinde görevli personel katıldı.

Bilgilendirme toplantısında Vergi Dairesi Başkanlığı Fırat Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez, Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Yunus Küçük, Gelir İdaresi Grup Müdürü Kemal Mecit ile Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Ebru Ayhan “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında katılımcılara bilgiler sundu.

iha

vdb1

vdb2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet çolak (7 yıl önce)
    salonda bulunan ve saydığım kadarı ile 15 tane maliye personeli var gerçektende ayıp olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    10 bin üyeli TSO toplatısında 3o kişi var bununda 10 tanesi vergi dairesi memurları koca salon boş ayıp olmuş Maliye Yetkililerine. Borçlarımızı ödeyemiyoruz diye dert yanan tüccar demek doğru söylemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Salonun boş olduğu dikkate alınırsa Malatya TSO üyelerin yapılandırılacak hiç borcu yok muş demek. Ayıp yani Malatya TSO böyle bir toplantıya 20 kişi gelmiş. Şimdi Malatyanın vergi ile bir sonu olunca Vergi Dairesi Başkanına hangi yüzle gideceksiniz beyler. Biraz duyarlı olun.Malatya ne çektiyse bu umursamazlıktan çekti
    0
    0
    Yanıtla