SON DAKİKA
SON DEPREMLER

VDB'ye Poyraz Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:10:59
VDB'ye Poyraz Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’na Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz (fotoğraftaki) atandı. 

Resmi Gazete’nin bugünkü (23 Temmuz 2014) nüshasında yayımlanan üçlü kararnameye göre, halen Erzurum Vergi Dairesi Başkanı olarak görev yapan Yunus Poyraz, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’na tayin edildi. 

Ersin Özkan’ın Ocak 2014 tarihinde istifası ile boşalan Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’na Cemil Müsavitoğlu vekâlet ediyordu. 

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’na Atanan Yunus Poyraz Kimdir?

1966 yılında Kahramanmaraş’da doğan Yunus Poyraz ilk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’da tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Askerlik görevini müteakip 1992 yılında Vergi Denetmeni olarak memuriyet hayatına başladı. İstanbul, Adana ve Konya illerinde Vergi Denetmenliği görevlerinde bulundu.  Vergi Dairesi Başkanlıkları kurulduktan sonra 2005-2007 yıllarında Konya’da Denetim Koordinasyon Müdürlüğünü vekaleten yürüttü.  Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığında Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevini yürütmekte iken Erzurum Vergi Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi. 23 Temmuz 2014 tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanan üçlü kararname ile Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’na atandı. 

Bu arada, bir süre önce Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne atanan Halil Taşkesen’in atanma kararnamesi de bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’nin aynı nüshasında, halen Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görev yapan eski Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Konan’ın da atanma kararnamesi yayımlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız