SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Başbakan Açıkladı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:00
Ve Başbakan Açıkladı..
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, mevcut belediye başkanı Ahmet Çakır’ı açıkladı. 

AKP Genel Merkezi tarafın düzenlenen Kasım Ayı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 6 büyükşehir ve 15’de il belediye başkan adayları açıklanarak tanıtımları yapıldı. ATO Kongre Merkezi’ndeki toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çok sayıda bakan katıldı. Toplantıda yeniden aday olarak gösterilen Ahmet Çakır’a AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz eşlik ettiler.

Toplantıya çok sayıda Malatya’dan da partili katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması esnasında Malatya grubu “Allah’ına gurban, Tayyip Erdoğan” şeklinde slogan atarken, Erdoğan devreye girerek, “Bu sesi tanıyorum, bu ses Malatya’nın” dedi.

Malatya’yı sondan üçüncü olarak açıklayan Başbakan Erdoğan, “Kayısılar nerede” şeklinde espri yaparak, Ahmet Çakır’ın yeniden aday olduğunu açıklayarak sahneye davet etti. Malatya’da yapılan yatırımları kapsayan 3 dakikalık video görüntüsü gösterildi. Daha sonra AKP İl Başkanı Tüfenkçi ve milletvekilleri Fındıklı, Şahin, Çalık, Akın ve Öz sahneye davet edilerek toplu halde Çakır ve Başbakan ile birlikte el kaldırdılar.

Erdoğan'ın belediye başkan adaylıklarını açıkladığı iller ve isimler şunlar:

MALATYA : AHMET ÇAKIR

ARTVİN: MEHMET KOCATEPE

ÇANKIRI: İRFAN DİNÇ

BİLECİK: SELİM YAĞCI

KARABÜK: MEHMET CEYLAN

BOLU: ALAADDİN YILMAZ

DÜZCE: MEHMET KELEŞ

KASTAMONU: TAHSİN BABAŞ

AKSARAY: HALUK ŞAHİN YAZGI

GİRESUN: YILMAZ CAN

ŞIRNAK: AHMET HAMDİ YILDIRIM

KÜTAHYA: KAMİL SARAÇOĞLU

ADIYAMAN: FEHMİ HÜSREV KUTLU

ZONGULDAK: ALİ BEKTAŞ

TOKAT: EYÜP EROĞLU

SİVAS: SAMİ AYDIN

ADANA: ABDULLAH TORUN

MERSİN: MUSTAFA SAYAR

GAZİANTEP: FATMA ŞAHİN

TRABZON: ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU

ORDU: ENVER YILMAZ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız