SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Bilal Kısa Gitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Ankaraspor, dış transferde Malatyaspor'dan Bilal Kısa ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Ankaraspor, Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Bilal'i renklerine bağladı. Fatih Terim'in son olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosuna da çağırdığı Bilal ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından genç yıldız, Ankaraspor'un Isparta'daki kampına katıldı.

Birçok talibi olan Bilal için, geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankaraspor ve Ankaragücü takımları devreye girmiş, eski başkan Hikmet Tanrıverdi, bu futbolcu için gelen teklifleri, kararı yeni gelecek yönetimin vermesi gerektiğini belirterek geri çevirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız