SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Bir İstifa..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetiminde görev dağılımının belli olmasının ardından bir istifa geldi.. Geçen dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan ve son görev dağılımında da Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı olduğu açıklanan Hakan Kodaman (fotoğraftaki)'ın yönetimden istifa bildirildi.

İSTİFA AÇIKLAMASI..
Kodaman, istifasına ilişkin olarak kulübe ve basına gönderdiği yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Malatyaspor kulübünde görevde bulunduğum süre içerisinde Malatyaspor kulübünün almış olduğu sportif başarısızlıklardan dolayı kulübe daha fazla faydalı olamayacağıma inandığımdan, yürütmekte olduğum Malatyaspor Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Bilgilerinize sunarım."

GÖREV DAĞILIMI İSTANBUL'DAN..
Malatyaspor'un Karadağ başkanlığındaki son yönetim kurulunun görev dağılımının, İstanbul'da yapıldığı ifade edilen bir yönetim kurulu toplantısıyla belli olduğu, Malatya'daki bazı isimlerin bu görevlendirmeden haberdar olmadıkları, kulübün internet sitesinde yeralan açıklamadan durumu öğrendikleri, bunun da tepki yarattığı, Kodaman'ın istifasının gerisinde de bu durumun olduğu öne sürüldü.

ORHAN'IN DURUMU..
Öte yandan, önceki yönetimde başkan yardımcısı olarak görev alan Mehmet Orhan'ın da, yeni yönetimde "aktif görev almak istemediği", bu nedenle görev dağılımında 23 kişilik yönetim kurulu içerisinde, herhangi bir sorumluluk verilmeyen üye olarak kaldığı iddia ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız