SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Birlikte Nice Yıllara

0
Güncellendi - 2018-04-18 18:16:42
Ve Birlikte Nice Yıllara
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com'un 16'ncı yayın yılına girmesi dolayısıyla siyasiler ve yerel yöneticiler kutlama mesajları gönderdiler.

MESAJLAR..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci

"Malatyamızın sesini Türkiye'ye duyuran, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla ilimizin 16 yıldır sosyal, ekonomik, spor, günlük ve siyasal yaşamın tanığı olan malatyahaber.com'a nice başarılı yıllar diliyorum."

Malatya Valisi Ali Kaban

"İnternet medyamızın temsilcilerinden malatyahaber.com'un 16. yılına girmesi nedeniyle sahip ve çalışanlarını kutlar, başarılı yayın yılları dilerim"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık

"Gazetenizin 16. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle sizleri ve çalışanlarınızı tebrik eder, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

"Değerli Malatyahaber.com emekçileri;

Basın, demokrasi ve toplumsal hayata yön veren en önemli güçlerden biridir. Gelişmiş demokrasilerde 4. güç olarak dillendirilir. Son yıllarda basının ülke gerçeklerini objektif bir şekilde kamuoyuna aktarması, tarafsızlığa gölge düşürmeden yayın hayatını sürdürmesi toplumun tamamı tarafından özlemi duyulur hale gelmiştir.

Anadolu’nun en önemli şehirlerinden biri olan Malatya’da haberciliğin önemli isimlerini bünyesinde barındıran, yaptığı haberler ile Malatya’nın gündemini belirleyen Malatyahaber’in toplumun haber alma, gerçeğe ulaşma, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderme noktalarında başarılı bir yayın hayatı sürdürdüğünü yakından takip ettiğimi belirtmek isterim.

Malatyahaber.com internet sitesinin 16. kuruluş yıldönümünü kutluyor, sitenizin gelişip büyümesi için bugüne kadar emek veren köşe yazarları, muhabirler, editörler ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır

"Yayın hayatına başladığı günden bu yana geçen 16 yıllık süre içerisinde Malatya’nın ve Malatyalıların sesi olan internet haber sitesi malatyahaber.com ilkeli, dürüst ve tarafsız yayın anlayışı içerisinde yolculuğuna devam etmektedir.

malatyahaber.com’un yeni yayın yılını tebrik eder, şahsınızda tüm ekip arkadaşlarınızı kutlar, başarılı yayınlarınızın devamını dilerim."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

"15 Nisan 2002 yılından bu güne kadar internet yayıncılığını sürdüren www.malatyahaber.com haber sitemizin 16. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle; ilk günden bu güne kadar emeği geçen başta Fuat Kozluklu, Suat Kozluklu ve İsmet Yalvaç olmak üzere kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden, okuyucusuna kadar herkesi tebrik eder, başarılar dilerim."

TEŞEKKÜRLER..

Mesajlarının yanı sıra çiçek gönderen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya, AFAD İl Müdürü Mustafa Türker'e, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'e, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na ve bizzat gelerek, telefon ya da elektronik postayla malatyahaber.com'un yeni yayın yılını kutlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu'ya, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Kadir Çelik'e, Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç'a, Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürü Hayati Tokmak'a,  Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nihat Abacı'ya, okurlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hacer (5 yıl önce)
    Yorumlar çok geç yayınlanıyor. Sebebini sorsak arkadaş dışarıda deniliyor. Arkadaş dışarıda ne demek ya. Arkadaş dışarıdan tabletten takip etmiyor mu. Habercilik interaktif anlık olmalı. Bu eksiği var bu platformun. İnşallah düzelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ORHAN APAYDIN (5 yıl önce)
    30 yıl kokusunu ve kültürünü yaşadıgım Malatya'da, gazetecilik etiği konusunda özgün ve ısrarlı bir konuma sahip bulunan Malatya haber com'un başta İsmet Yalvac olmak uzere kurucularını ve çalışanlarını candan kutluyorum. Bagımsız medyaya dunlerden daha cok gereksinmemiz olan bir dönemde her türlü maniplasyondan uzak haberlerinizin devamını diliyorum. Sevgilerimle Orhan Apaydın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (5 yıl önce)
    Malatyahaberin tüm çalışanlarının 16.kuruluş yıldönümünü tük kalbimle kutlar,Ülke içinde ve ülke dışında tüm malatyalıların haber kaynağı olan setenizin başarılarının devamını temenni eder sevgi ve saygılarımı sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğ (5 yıl önce)
    Malatya’dan ;nerede olursam olayım, haberdar olmayı bu siteden öğrendim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av.M. Umut YALÇIN (5 yıl önce)
    Yıllardır bilgisayarı ilk açtığımda haberleri okumak için ilk açtığım sitesiniz. Kutluyorum yeni yılınızı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil K (5 yıl önce)
    Efendim 16. yayın yılınız hayırlı olsun. Doğrudan dürüstlükten ayrılmamanız, ilkeli kalmanız, tüm kesimlere yer vermeniz temennisiyle nice 16 yıllar dilerim. çalışmalarınızda başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KARABULUT (5 yıl önce)
    15 Nisan 2002 yılından bu güne kadar internet yayıncılığını sürdüren Malatyahaber.com internet sitesinin 16. kuruluş yıldönümünü kutluyor, sitenizin gelişip büyümesi için bugüne kadar emek veren köşe yazarları, muhabirler, editörler ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Malatya'nın sesi, gözü kulağı ve her şeyi Malatyahaber.com. Selamlar.
    0
    0
    Yanıtla