SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve Diğer Adaylar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:30:16
..Ve Diğer Adaylar
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için Malatya'da 3 kişinin bağımsız adaylık için başvuruda bulundukları belirtilirken; AKP, CHP, MHP ve HDP dışındaki diğer bazı partilerin de adayları açıklanıyor.

3 BAĞIMSIZ ADAY..

Malatya'da bağımsız aday olmak üzere; ANAP eski milletvekillerinden Münir Doğan Ölmeztoprak, AKP'nin eski milletvekili aday adaylarından, eski Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın ile Ali Şeker'in İl Seçim Kurulu'na başvurdukları öğrenildi.

SP - BBP İTTİFAKI 

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin SP çatısı altında yaptığı ittifak milletvekili aday listelerinin verileceği son gün olan 7 Nisan'da sonuçlandığı için, ittifakın milletvekili adayları kesinlik kazanmadı. SP-BBP ittifakı eksikliklerin tamamlanacağı süre içinde listesini tamamlayarak kesin aday listesini oluşturmuş olacak.

SP - BBP ittifakının Malatya ayağında SP'den 3 ve BBP'den 3 isim diğer isimlerle birlikte YSK'ya teslim edildi. Bu listeye göre SP Malatya Milletvekili adayları arasında Mehmet Asiltürk, Osman Marasalı, Mustafa Sertkaya'nın bulunduğu öğrenildi. İttifakın BBP kanadının Malatya için göstereceği 3 isimden biri ise, Malatya Emniyet Müdür Yardımcısı iken milletvekili adayı olmak amacıyla istifa eden Turan Odabaşı olduğu belirtiliyor. 

VATAN PARTİSİ..

İşçi Partisi olan adını bir süre önce değiştiren ve Vatan Partisi adını alan partinin Malatya adayları da şu isimler:

1-Adnan Türkkan- Gazeteci

2-Abdullah Işıkgil- Eğitimci

3-Melek Doğan- Ev Hanımı

4-Osman Özbay- E.Astsubay

5-Şerif Yiğit- Makine Mühendisi

6- Kenan Gürkan- İşçi

DEMOKRATİK SOL PARTİ..

Demokratik Sol Parti'nin Malatya aday listesindeki isimler de şunlar:

1-Burhan Telli

2-İbrahim Canpolat

3-Özgür Şahin

4-Kubilay Çepe

5-Mehmet Baştürk

6-Mete Karadoğan

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ...

Genel başkanlığını Haydar Baş'ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi'nin Malatya listesi şöyle:

1-Oktay Doğan - Avukat  

2-Mehmet Kutlu - Mühendis 

3-Abuzer Avşar - İşletmeci  

4-Faik Ünal Silier - İnşaat Mühendisi  

5-Abdullah Solgun - Serbest  

6-Cahide Karabaş - Ev Hanımı  

LİBERAL DEMOKRAT PARTİ...

1- Murat Ünal 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız